Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
dobry wieczor
jaka tu cisza dzisiaj nawet duzo do nadrabiania nie ma heh
my dzis bylismy na zakupkach i oczywiscie do siebie nie kupila nic
Zuzia wyglada bosko
aga Julcia w takim stroju to by byla super do tstusia niespodzianka skoro on pilkarzem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Mamy Maciusia i plan na wypad na spacer do Oslo dnia jutrzejszego... Jako cel mamy park nagusów... ktoś się pisze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 jeszcze raz dziekuje Twojej mamie za zakup kropelek a Tobie za podwiezienie mi ich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Rhplus masz fajny pomysl-szkoda,ze jutro mam gosci bo bylabym pierwsza na liscie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,nie ma sprawy A taki lodzik to u Ciebie na podworku jest,he,he

Agus,masz racje Ale by mial radoche
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
No my właśnie tez z gośćmi jedziemy... Startujemy kolo 10. 91919084 to mój numer jak by ktoś chciał się przyłączyć. Biorę aparat wiec będziemy pstrykać ile wlezie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Mam pytanko kobietki. Jk najszybciej można zaprzestać produkcji mleka w piersiach? Bo mi teraz trochę mleka mam i dziwne, bo bardzo malutko ale jak biorę prysznic i potem się ubieram to cieknie mi z piersi.

Kalba napisała, żebym piła herbatę z szałwii a czy ja ją tutaj dostanę? Jak tak to gdzie? Normalnie w sklepie czy w aptece?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Rhplus jutro niedziela co Ty spac nie mozesz ze juz o 10 w parku?
Z checia bym podjechala tylko ciekawe jak jutro bedzie z pogoda ,ale jak cos to nr tel mam i bede dzwonic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 oj jest u mnie na podjezdzie lodzik i sama widzialas jak szlam pod gorke hehe...A rhplus pytal czy u Nas tez jest lodzik-ja daleko nie musze szukacNajgorzej jest jak musze wozkiem na dol zjechac do ulicy by isc z malym na spacerek i bokiem schodze a jak jest za slisko to zostajemy wtedy w domu i nici ze spacerku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
TUPTUSIOWATA JAK KUPIŁAM SZAŁWIE BEZ PROBLEMU W APTECE TRZYMAM KCIUKI JA JAK PRZESTAŁM KARMIC OSKARA TO W SUMIE NIR ROBIŁAM NIC STOPNIOWO ODSTAWIŁM I JAKOS BEZ PROBLEMÓW SIE OBYŁO
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok