Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nana - to ile Ty jemu tego tranu podajesz?

Marzenie o masz no, zobacz. Tyle Biedaku przeszłas i taka pamiatka nic sie nie zamartwiaj, na pewno bedzie wszystko git malina

Wera- Wiki po prostu bajka, cudooo tylko całować

Aga, ale Ci fajnie. Ukłony dla mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Julka poszla w koncu spac. Babcia ja rozbawila i nie chciala sie dac polozyc. Uff
Butla fajna Ale Julka tez z butli nie pije.
lady_dosia,dziekuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ale wy jestescie zadna nie chce leciec ehh... wyjdzie na to ze znowu nigdzie nie pojade

wera1517 ja calkiem zapomnialam o zdjeciu twojej malutkiej a przeciez wyszla na nim boskoooo!!! Dzieki lady_dosia ze mi przypomnialas hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
E tam,zaraz nie chce Ja bardzo chce Ale nie moge,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzieki kochane za wsparcie i dobre słówko ja moze sama zapieprzyłam że wczesniej nie poszłam ale na szczescie to nie boli,nie jest czerwone,infekcji tez nie ma,tylko sobie wystaje i czasami ukłuje ale i tak bede bronic sie rekami i nogami przed rozcinaniem
ja sie kiedys tak zastanawiałam że może Olivier chwycił by butle gdyby był tak pierońsko głodny i moze wtedy by sie nauczył ale może sie jeszcze przekona do smoczka z czasem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hehe Aga to teraz rozmowa z mama do rana jak Jula juz ululana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia ja mojemu nie daje tranu tylko podaje mu

www.i-apteka.pl/product-pol-37039-JUVIT-K-D3-krople-10ml.html

Fajna sprawa bo buteleczka ma super dozowniczek i bardzo latwo odmierzyc dziecku dwie daweczki prosto do buzi-polecam!A oprocz tego ma fajny smak i Gabrys az cmoka jak mu podaje ten preparat
A sama lykam tran norweski w kapsulkach wiec i Gabis korzystaPytalam w helse i mowia,ze spoko-ze tak tez moznaPrzynioslam ze soba oba produkty by pokazac i mowila lekarka,ze ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
oj Daris, Daris - ja to bym chciała, ale jesienią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenie moj synek tez nie dulda smoczka i jakos sie z tego ciesze bo potem nie bedzie problemu z odzwyczajaniem a jak sam usypia to po co mu smoka mam dawac?Mimo,ze pije herbatke koperkowa z butelki to smoczka uspokajaczka wypluwa albo ma odruch wymiotny jak go ma w buzce wiec nic na sile
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
a faktycznie, fajny wydaje się być ten preparacik
Ida wciąga tran na szczęście bez mrugnięcia okiem, 2 krople jej pipetką zakraplam do paszczaka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok