Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Dziękuję wera za tego linka
marzenie wszystko będzie ok na pewno to tylko raz dwa wyciągną bez problemu żadnego.

A ja się właśnie obudziłam he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hej wszystkim mamusiom
spoóznieni no tez mysle zę raz dwa mi wyjmą ale i tak sie boje
u nas znów pogoda na 5 ptaki śpiewają i nawet sie wyspałam ale czeka mnie sprzatanko mieszkania alr mam nadzieje ze szybko je ogarne
NANA nawet nie wiedziałam że jest taki Nurofen dla dzieci,kolejna rzecz do listy zakupów w PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry ale sie mauśki rozpisały wieczorem daris na Teneryfę ja chetnie tylko kto mi da zgode hehe a sama z 2 dzieci to masakra nana ten dozownik w nurofenie jest super ja tez podaje tran Oskarowi własnie tym dozownikiem ale kazali na poczatek 2.5ml a teraz juz daje mu wiecej agusss nie dostałam paczki z lindexa u nas tez pogodana 5 miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Taki dozownik rowniez jest w ibufem, rowniez go uzywam juz od dobrych kilku lat, podaje nim tran i czasem jak trzeba to lekarstwa.

Daris ja tez chce na Teneryfe i zgody nie musze miec
Ale z trojka dzieci to ja nie wiem czy dam rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny,

u nas też piękna pogoda dziś, ale i sprzątanko... buuuu i od rana jak Ida mnie na cyca obudziła to pęka mi głowa, 2 apapy wzięłam i dupa, nic nie pomaga. Masakra jakaś.

Czyli ja z tymi 2 kropelkami to jakaś maniana w ogole , to Ida dziś pól butli gulnie, żeby nadrobić
A tak na serio to będę jej więcej podawać, ja mam specjalne jednorazowe pipetki w aptece kupiłam i hulają pięknie.

miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej hej ile bede miec do nadrobienia

pogoda na sie udalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tu jeszcze jedna

]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Czesc

A wiec decyzja zapadła, nie będę karmić piersią. Jest mi przykro z tego powodu, ale zdrówko ważniejsze. Od razu wzięłam silne leki na kręgosłup, rozgrzewające maści i jest lepiej więc oby tak dalej.

Dziękuję za dobre słowo dziewczyny :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tuptusiowata jak nie chcesz juz mleczka to pij herbate z szalwii. Ja jak przestalam karmic piersia to przykro mi sie robilo widzac mleczko cieknące z piersi, po herbatkach juz nie mialam ani kropelki. Trwalo to okolo dwoch dni (4 herbatki dziennie).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok