Kakariki ja dietke wprowadzilam jakies dwa tygodnie temu kiedy postanowilam zamienic legginsy na dzinsy

Powyjmowalam wszystkie jeansy sprzed ciazy z szafki i co sie okazalo?Ano to,ze ponad polowa wchodzila mi tylko na wysokosc poldupka a pozostalym do zapiecia brakowalo tak spokojnie ze dwa cm

Wqrzylam sie niemilosiernie na siebie i tak sie spielam ze mniej zrec zaczelam

Ale ze karmie to tak jak pisalam palaszuje mnostwo ukochanych gruszek i kiwi,czasem jablka i banany i kupuje sobie pakowane mrozonki warzywne takie z dlugimi chudymi kukurydzami oprocz standardowej mieszanki warzywnej

Gotuje kawalek mieska w tym warzywnym wywarze a jak miesko i warzywka sa miekkie to odcedzam to i zjadam z ryzem a wywar pije sobie potem jak mi sie pic zachce

I namietnie bez limitu wsuwam moje kochane przekaski krabiki kupowane w REMA100 za 8 Nok za opakowanie.One sa w srodku w ksztalcie paluszkow rybnych pakowane w folijki i jest ich w opakowaniu 16 szt.-
mniam
Po takim jedzonku chodze syta a wieczorem od dzis przed 18.00 wsuwam kaszke na mleku i nie ciagnie mnie do tej pory do owocowej przekaski
Kasiar12tesciowa jak nowa hehe

Miec takie rzesy i miec spokoj z ich malowaniem na jakis czas oraz piekne wyskubane brwi i henna to moje wiosenne marzenie

A z takich pazurkow to by sie ucieszyl moj men bo on z tych co lubia jak sie go po pleckach smera a takie pazurki to by go chyba do bram raju doprowadzily hehe

Tylko pytanko jak ja bym z Nimi funkcjonowala hehe-niema szans
A to stronka dla nieodchudzaczy i nie tylko hehe
smaker.pl/tagi/pierogi,4809,1
www.tchibo.pl/Samodzielnie-przygotowane-...tml?wbdcd=ewbIsWZJ2A