Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziekuje o 11:50 mam samolot ale dostep do swiata (forum) bede miec hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Rzesy ja wlasnie sobie robilam i juz dopelnialam i czekam az znowu mi wszystkie wypadna zeby sobie doczepic hahahahah ale musze chwile odczekac zeby wszystkich swoich nie stracic
Nad brwiami tez sie zastanawialam tylko nie wiem czy to kazdemu pasuje i czy akurat bedzie mi to pasowalo hmmmmm
Paznokcie fajne tylko gorzej guzik zapiac albo zameczek w spodniach
Kasiar jaka ty mlodziutka jestes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kasiar przyjezdzaj do Oslo ja tez chce takie rzesy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
No mlodziutka jestem

ja z takimi szpicami to soczewki normalnie zakladalam

ja tez mam brwi zrobione, widac bylo na zdjeciu z Kalba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Kakariki ja dietke wprowadzilam jakies dwa tygodnie temu kiedy postanowilam zamienic legginsy na dzinsyPowyjmowalam wszystkie jeansy sprzed ciazy z szafki i co sie okazalo?Ano to,ze ponad polowa wchodzila mi tylko na wysokosc poldupka a pozostalym do zapiecia brakowalo tak spokojnie ze dwa cmWqrzylam sie niemilosiernie na siebie i tak sie spielam ze mniej zrec zaczelam Ale ze karmie to tak jak pisalam palaszuje mnostwo ukochanych gruszek i kiwi,czasem jablka i banany i kupuje sobie pakowane mrozonki warzywne takie z dlugimi chudymi kukurydzami oprocz standardowej mieszanki warzywnejGotuje kawalek mieska w tym warzywnym wywarze a jak miesko i warzywka sa miekkie to odcedzam to i zjadam z ryzem a wywar pije sobie potem jak mi sie pic zachceI namietnie bez limitu wsuwam moje kochane przekaski krabiki kupowane w REMA100 za 8 Nok za opakowanie.One sa w srodku w ksztalcie paluszkow rybnych pakowane w folijki i jest ich w opakowaniu 16 szt.-mniamPo takim jedzonku chodze syta a wieczorem od dzis przed 18.00 wsuwam kaszke na mleku i nie ciagnie mnie do tej pory do owocowej przekaski
Kasiar12tesciowa jak nowa heheMiec takie rzesy i miec spokoj z ich malowaniem na jakis czas oraz piekne wyskubane brwi i henna to moje wiosenne marzenieA z takich pazurkow to by sie ucieszyl moj men bo on z tych co lubia jak sie go po pleckach smera a takie pazurki to by go chyba do bram raju doprowadzily hehe Tylko pytanko jak ja bym z Nimi funkcjonowala hehe-niema szans

A to stronka dla nieodchudzaczy i nie tylko hehe

smaker.pl/tagi/pierogi,4809,1
www.tchibo.pl/Samodzielnie-przygotowane-...tml?wbdcd=ewbIsWZJ2A
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia - na mocno upartego mogłabym Twoja mama byc

Wszystkiego najlepszego

właśnie przyjeżdzaj do Oslo i nas hurtowo ogarniesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Nana - moja tesciowa ma strzelony makijaz permamentny na brwi, kreski i usta hehe

ja tez z tych co lubia jak sie je glaszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Nana jesz gruszki i krabiki jak karmisz ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hehe - Lady_dosia to chyba baaaardzo wczesnie musialabys zaczac

no na upartego jakby na weekend przyjechala to bym ogarnela hihih
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty