Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NO POGODA PRZEPIĘKNA OBY JUZ TAK ZOSTAŁO WŁASNIE JUZ MAMY MARZEC POWOLUTKU KÓRTKI ZIMOWE POJDA W KĄT HEHE DZIEWCZYNY GDZIE KUPIE FAJNA SZAFKE NA BUTY I SPORĄ ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
moja babcia robi pieknosci na szydelku wlasnie robi sukienke do Milenki na chrzciny juz sie nie moge doczekac heh ta czapeczka fioletowa co Milenka miala na zdjeciu to tez robila
pogoda piekna a Mielnka spinka i trzeba czekac kiedy sie obudzi ostatnio rano wstaje o 6 i pelna energi masakra
marzenie jupi jupi to lecimy razem ale fajnie to bedzie sie dzialo w samolocie
halas my tez zmienilismy Milence czapeczke bo cieplo jej strasznie ale te ciensze ma malutkie i klapa trzeba znow cos kupic
kochana Idusia sto lat to ona o rowny miesiac i jeden dzien jest mlodsza od Milenki bo Milusia miala wczoraj 4miesiace
a los faktycznie super
aga co fajniego kupilas jeszcze
milego dnia
jeszcze mamy taka czapeczke zdjecie stare
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,ja juz od kilki dni nie zakladam Julce zimowej czapy Juz dzwonilam do mamy z zamowieniem na te czapki i opaski A szafke taka wieksza to chyba w Ikei. Sa inne sklepy ale cena tam powala z nog. Chyba,ze na promocje jakas sie trafi

Aj,aj,jaka slodka Muilusia No i czapeczka cudna A kupilam jeszcze poduszki,sciereczki i overmadrass na sofe A Julce zawieszke na wozek,zawieszke do fotelika samochodowego i grzechotke z gryzakami naokolo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga 31 to zaszalał dziś na zakupach agusss Milusia rozkoszna przydał by mi sie tak mała sikorka hihipasował by jak ulał do moich 2 chłopaków
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzieki aga ah zakupy zrobilas super Julcia bedzie sie mogla teraz bawic ze ho ho
ja na zakupy poczekam w polsce jej nakupuje o ile miejsca w walizce starczy heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
czytałyście dziewczyny www.mojanorwegia.pl/czytelnia/slina_rodz...cko_przed_astma.html a to ci nowość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
dziekujemy raz jeszcze

Aga31 - ja z biosilk używam taki plynny jedwab do wlosów - po myciu sie naklada na mokre wlosy doslownie kropelke - rozciera. Dla mnie to rewelacja!
Szamponu kiedyś uzywalam, ale za bardzo mi obciazal wlosy w polaczeniu z ich odzywka, ale to bylo kiedys. W Polsce duzy wybor tych produktów W Rossmannie jest

A my teraz lecimy na spacerek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Wrocilysmy z helsestasjon. Ninka miala pierwsze szczepienia. Plakala biedniutka, ale teraz lezy sobie ladnie usmiechnieta Ma 64cm i wazy 6100
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
agusss - cudne te czapeńki, piękne sa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
o rany chyba mi nogi do tyłka wejda po spacerze ale taka wypas pogoda że az żal było wracać wiec łaziłam gdzie tylko sie dało
aguss ale fajowsko ,ciekawe gdzie bedziemy siedziec w samolocie bo my nie rezerwowalismy miejsc na lotnisku na pewno sie gdzies stykniemy i bedzięmy sie integrować hihi ajajajaj jaka ma Milusia piękną czapke cudnie w niej wyglada ja już kiedys pisałam że kocham dziergane rzeczy i mam pare dla siebie od dalszej mojej cioci
Aga Ty zakupoholiczko hihi Julka szczesciara ze ma taka mame:* i wiesz ja chyba tez pojade dzis na jakis shopping
halas hihi co oni juz nie wymyślą,ja nigdy nie oblizuje smoczka dziecku haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok