Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
halas a mój 11 hi jest supeeerrrrrrrrrr na zewnatrz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ale mamy frajde z tej pogody co nie hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,u mnie tez tak cieplutko Po prostu super A masz tak duzo bucikow,ze potrzebna Ci duuuza szafa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a ja nie mam termometru bo sie zepsul i nie wiem jaka temperatura heh
oby jutro bylo fajnie bo chce na miasto pojechac
a co macie jutro na obiadek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej nas dzis nie bylo, rana ikea a pozniej peiklam tort pochwale sie jak poloze mala spac... Ale padam xD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Albo teraz sie pochwale torcik mojej roboty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Muffinki pieczone przez mojego meza i zdobione polewa a ja zdobilam reszte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
kasiar12 pysznie to wygląda mmm ja szarlotkę na niedzielę robię dziewczyny muszę się pochwalić mój mały wreszcie zaczyna raczkować do przodu, bo od dawna pełzał do tyłu musiałam go wjmować co chwilę spod łóżka lub spod ławy kochane powiedzcie mi kiedy zmienić fotelik??? mam ten maxi cosi 0-13kg(chociaż u mnie z tyłu pisze że według jakiegoś badania najlepiej żeby dziecko zaprzestało wnim jeździć jeśli przekroczy 10kg) mam już nowy rekaro bardzo fajny ale niewiem czy już mały Adaśko może w nim jeździć dodam że synuś za 2 tyg będzie miał 9 miesięcy i waży 10kg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej
Ale sie dzisiaj dzialoooo oj dzialo
Najpierw rano na spacerku bylismy tak jak pisalam bo pogoda-cudoooo,oby tak dalej.Spotkalam na spacerze dwie polki z dzieciaczkami w wozku ktore okazuje sie ze mieszkaja tez w tym miejscu co ja wiec kolejne mamusie na spacerki hihi Pozniej bylismy w helse gdzie Natan caly czas sie smial do babeczki a ona zachwycona tym,ze on taki "sosial" hahaha
Natan wazy 6100 i ma 62,5 cm Mowila ze wszystko w jak najlepszym porzadku wiec ufff
Pozniej tez zaliczalismy mase sklepow i teraz od godzinki juz w domku jestesmy-maly spi.
Aga mialas kupic tylko overmadrass...
A jesli o biosilk chodzi to ja tez uzywam plynnego jedwabiu ale ja stosuje go na suche wlosy juz
kasiar12 super wypieki mniamm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kasiar jakie pyszne cudenka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok