Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
MARTA JA TEZ MAM TEN KOCYK PO DOMINIKU BYŁA TAKA BAJKA TROSKLIWE MISIE I JEST SUPER BO NIC SIE Z NIM NIE DZIELE WYGLADA JAK NOWY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Juz go chyba nie ma są same do rozrabiania na wodzie. Kupilam w polskim sklepie kleik ryzowy, a dzisiaj jeszcze znalazlam te w sklepie ekologicznym, to wzielam dwie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no tak wlasnie marta ten co wkleilas jest do rozrabiania na wodzie a na mleku nie widzialam
troskliwe misie jak ja lubie ta bajke heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Halas wiec to troskliwe misie, wszystko jasne Dokladnie kocyk wyglada jak nowy. Aleks dostal go od babci, tesciowa wymyslila sobie ze wnuki dostana od babci kocyki, po pierwszej trojce spasowala bo w 5lat dorobila sie siodemki wnukow wiec rodzenstwo odziedziczylo kocyki w spadku

Klaudia popatrze za tym kleikiem

Emma robi dziubek bo uwielbia sie calowac

Klaudia czyli Ty chcesz kleik do rozrabiania na mleku? To nie moze byc kaszka? A czy to jest roznica jak chcesz zagescic tylko mleko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Bo sa kaszki mleczno ryzowe i ryzowe, nie chce zageszczac mleczna. Chyba ze zrezygnuje z jednej miarki mleka modyfikowanego i zamiast niej dodam miarke tej kaszki z mlekiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marta i Aguss z tym zamknieciem lodowki po 18.00 to nie bylo tak latwo jak mozna pomyslec bo ja tez dziwnym trafem glodnialam akurat na wieczor Przez caly dzien moglabym zjesc tylko sniadanko by Gabik mial mleczko a potem moglabym wogole nie jesc do wieczora bo prawie nie czuje glodu ale za to wieczorem...wieczorem tak po 19.00 to glodomorra sie we mnie odzywala i zawsze musialam cos zjescAle pic polega na tym,ze to wlasnie to wieczorne jedzonko najbardziej sie tuli do moich bioderek i glaszcze mnie po brzuszku i bioderkachDlatego szyfr na lodowe po 18.00 i ewentualnie jabluszko lub gruszeczka by nie mamlac tynku z glodu i jakos to znosze choc nieraz bylam w polowie drogi do lodowki Wiecie co jest moim najwiekszym dopingiem-wlasnie te imprezki rodzinne i strach,ze w kreacjach bede wygladala jak klusia A niektorych z rodziny to nie widzialam nawet latami i znaja mnie ze szczuplejszej wersji wiec chce i im i sobie zaoszczedzic szoku i takiego widoku
Piszecie o kaszkach wiec sie przyznam,ze tez je spozywam w tej diecie bo ostatnio na innym polskim portalu w Norwegii kupilam z ogloszenia kaszki Bobovita rozrabiane na mleku od 4 i 6 m-ca 16 sztuk po 10 Nok za kazda i okazalo sie ze goni je termin waznosci tak,ze Gabrys nie skorzysta i bede musiala mu kupic w maju kaszki ale te zakupione sie nie zmarnuja bo ja dzis pierwszy raz jedna sobie rozrobilam malinowa i syta jestem ze hoho...Moze stana sie one elementem mojej diety a i Gabis skorzysta w moim mleczku
Marta Emma pierwsza klasa-belissimo
Lady dosia ale byla impra,ze sie wszyscy wokol Idusi ze zmeczenia pokladli spac hehe Zajefajnych ma kumpli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Kasiar koloru wlosow to ci pozazdroscilam ,ja uwielbiam marchewkowy ,mi wyszedl moze ze 2 razy jak na moje rudosci ktore robie sobie od 2 lat Tort tez super.
I jak juz wspominalyscie tez zaczelam diete od poniedzialku ,doslownie ta sama "mniej zrec"buhahhaha
Zdjecie do paszportu juz mamy za soba ,teraz tylko paszporcik i wyczekiwanie czerwca i wyjazd na wakacje heehehehe (ale wybieglam w przyszlosc )
Piszcie ,piszcie o tych kaszkach i kleikach bo my za 2 tygodnie tez juz bedziemy wprowadzac inne cudenka do jedzenia wiec juz bede troszke madrzejsza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Klaudia omowimy temat kaszek, kleikow i mleka na spotkanku

Nana moze i ja sprobuje zamknac lodowke po 18 ale moze w nastepnym miesiacu wlasnie zdazylam wszamac jajko niespodzianke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
NANA od kiedy zaczelas diete ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów