Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Pogoda w Norwegii zmienna jest strasznie... rano słoneczko i miła pobudka a tu znow deszcz... i tak od tygodnia. Pozazdrościc spacerków dobrze, że przynajmniej ciepło
Czapeczki śliczne chyba czas nauczyć sie szydełkować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzieki dziewczyny
kurde mi sie tak nie chce samej isc na ten spacer niech ktos sie przeprowadza gdzies blisko mnie heh
a ja zawsze wkladam pierwsze do swojej buzi smoka a potem dopiero Milci jakis taki odruch juz mam
marzenie my tez nie rezerwowalismy ale chyba z dzieciaczkami mamy pierwszenstwo oj tak bedziemy sie integrowac heh
heh dokladnie marzenie Jula ma szczescie zawsze chcialam zeby moja mama robila takie zakupy a tu klapa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
My już też po wizycie w helse. mała ma 6ipol tyg 56cm i 5665cm.
U nas i tak dziś deszcz znów. a byliśmy dziś zdjęcia robić do paszportu. później wstanie jak zeskanuje;
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hehe Wera fajnie napisałaś że Viki ma 5665cm no to klusia Wam rosnie ładnie;*:* hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Lady_Dosia fajna ta Twoja Ida, po nozkach widac te 6,5kg Patrze na nogi mojej corci i nie moge sie nadziwic ze sa az tak chude, no ale taki jej urok

Agusss zdjecie moze stare ale jakie fajne

Klaudia wlasnie mialam pytac ile Ninka wazy, Emma napewno nie bedzie wazyc 6kg mysle ze ok 5,5kg ale dokladnie dowiem sie w srode

Wera to corcia rosnie zdrowo oby tak dalej!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Nana koniecznie pozdrów Natalie i jej męża i oczywiście synysia:* a jak oni dali mu na imie bo zapomniałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczyny,ja nie chodze czesto na zakupy ale jak juz pojde to zawsze nakupie cale torby,he,he
Wera,czyli Wiki rosnie i wszystko jest ok A jak na zdjeciach? Mala spokojna byla?
Z tymi smoczkami to wymyslili Ciekawa teoria
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
aga spala jak poszlismy musialam ja wybudzac. Miala na poczatku mine zla i na placz ale potem sie usmiechala
3 zdjecia jej zrobili i wybrali jedno. Mam nadzieje ze bedzie dobre. Po zdjeciach znow zasnela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Eee,to super sie spisala Pewnie bedzie dobre. Chyba fotograf wiec co robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny mi termometr pokazuje plus 10 stopni uwielbiam taka pogodę wera to Viki zdrowo sobie rośnie oby tak dalej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok