Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Juz kiedys pytalam czy ogladacie na Polsacie codziennie od Pn-Pt o godz.12 program z udzialem Dr.Oz.I chyba jedna z Was go oglada To super program z poradami medycznymi,pokazami i wszystko prowadzone w bardzo fajnej,fachowej atmosferze z elementami chumoru-polecam A to jest oryginalna strona tego programu

www.doctoroz.com/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
U mnie dzis ciezki dzien, rano przy przedszkolu uderzylam w auto , do tego corcia sie pochorowala i z jutrzejszego spotkania nici Ogolnie dzis dolek mam

Nana fajny grzyb, brzusio tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA ALE OKAZAŁY TEN GRZYB WIELKOLUD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Halas hehe to nie najwiekszy egzemplarz ale tamte byly robaczywe i odrazu wyrzucane
Marta86 wspolczuje ze taki mialas dzionek a corci zycze szybkiego powrotu do zdrowka
A na dola najlepsza jest lopata by go zakopac-u mnie lopata sa np.lody lub zakupy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja mam grzybki ale tylko marynowanie niestety więc sobie odpuściłam z dodawaniem do bigosu...

a macie przepis na jakąś sałatkę z grzybkami marynowanymi albo coś bo nie mam pojęcia co z nimi zrobić a same mi się już przejadły

ale mnie energia rozpiera pranie zrobiłam wszystko mi się w rękach pali dziś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
@kasiar12 a jaka masz ta firme? Masz juz strone netowa?

@halas jak chcesz to ja mam dla ciebie super przepis... na salatke ala daniel

Najpierw sos:
- 4 zabki czosnku
- jedna smietana (reme let czy jakos tak)
- jeden woreczek majonezu (let)
- lyzeczka pieprzu
- pol sloika ogorkow (moga byc kiszone a jak nie masz to delikatesowe)

Czosnek miazdzysz do miski, dodajesz smietane, majonez, pieprz i ogorki starte na tarce na grobych oczkach... Wychodzi ci cos ale tzatzyki... tylko uleprzone... (bratowa mnie nauczyla, sam troszke uleprzylem, ale nie zdradze, wpadniecie na grila to zobaczysz)

sosu zazwyczaj zostaje, ale nadaje sie na kanapki, pizze, do kielbasy i ogolnie zamiast ketchupu.

Teraz salatka:
- 2-4 s piersi z kuraka (zależy kto co lubi i na ile osob)
- 1 ogorek
- 2-3 pomidowy
- jak ktos lubi to ser
- salata lodowa

Ogorka i pomidora skrajamy w kosteczke. Piersiaki podsmazamy na patelni i tez skrajamy na male kawaleczki (ja dodatkowo przyprawiam kurczaczka podczas smazenia). Wszystko do michy wybeltac pozadnie, dolac troszke sosu, i beltac dalej... mozna dodac ziulka typu bazylia i oregano, albo pietruszka i koperek (w tych zestawieniach) Pamietyaj tylko ze z pomidorow wyleje sie soczek i salatka moze zrobic sie wodnista. A no i szatkujemy w paseczki salate i tez do miski...

Ja mam wszystko juz shematycznie opanowane i zajmuje mi to max 30 min.
Jak chcesz mam wiecej przepisow

Teraz morduje mamite o przepis na takie jedno ciasto... Ale ale narazie nie mam czasu sie pobawic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Te grzybki najlepiej komponuja sie z wodeczka... ale to raczej nie salatka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zdobienie paznokci I makijaz permanentny nie mam strony ale mam kuzyna ktory sie tym zajmuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
oo ja tez lubie tworzyc ctrony, w szkole to bylo najlepsze z wszystkich zajec, bo skonczylam technikum informatyczne. tylko dawno tego nie robilam. ale to fajna zabawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry

Kasia,szkoda,ze tak daleko mieszkasz,hi,hi Tak mi sie ten makijaz brwi marzy. Ach....

Marta,a to Ci sie przytrafilo z tym autem No i zycze dozo zdrowka dla coreczki
Niech szybko zdrowieje

Co do bigosu to mam. Mama mi dala jeszcze w sloiku. Ale ciekawe czy on jeszcze dobry he,he
I jak robie to mieszam kiszona kapuste ze slodka. Wtedy nie jest taki kwasny No i duuuzo mieska i wlasnie suszone grzybki,mniam,mniam

Anita,wicie gniazdka Ci sie chyba wlaczylo,hi,hi Czujesz,ze sie niedlugo wszystko zmieni Tez tak mialam. Ale to bylo uczucie,hi,hi Chodzilam taka podekscytowana

owie3ka18,to milego wypoczywania w Polsce

Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok