Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusia lobuzico jedna nie pisalas mi nic,ze Maxio to taki przystojniak Buziaczki maslaczki dla Niego
Marzenie widocznie w jakiejs strefie zmutowanej mieszkam,ze wszystko rosnie jak na drozdzach-nawet grzyby Lekarka az pogratulowala Nam,ze synus tak ladnie przybiera i rosnie-a apetyt ma chyba po Robercie A Robert to dumny byl,ze az mi sie smiac chcialo bo po tych slowach wypial ojcowska piers jakby to z Niej Gabrysia karmil Macie pozdrowionka od Niego i pyta kiedy Nas w koncu odwiedzicie -a ja mu na to,ze nie wiem a on na to-to o czym Wy tam tak gadacie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Tuptusiowata - Max jest słodki i cudny jeszcze raz gratulacje
mlekiem się nie martw - na początku zazwyczaj jest kiepsko z mlekiem, ale jak ruszy to dopiero zobaczysz
a jak poród?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Nowicjusz
Tuptusiowa gratulujemy!
My tez mamy problemy z mlekiem,Marta straciła dużo krwi podczas porodu i wszyscy mówią, że to mogło być przyczyną, naszczescie troche go Marta ma i mamy nadzieje, że go przybywa.
Rozmawialiśmy chyba z tysiącem kobiet o stymulacji.
Zdecydowanie polecamy ammehjelpen.no/
I hjelpebryst (mozesz kupic gotowe z medeny albo zrobic samemu) jeżeli chcesz karmić piersią bo to pewnie będzie ciebie i partnera kosztować wiele wysiłku.
Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
dziewczyny, dzisiaj o 23.15 na polsacie jest świetny film "ostatni król szkocji". naprawdę polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
lady_dosia ogladalam ten film i tez polecam
Marzenie to co z ta czapka?? masz czy nie
AK83 jutro spacerek normalnie hm?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tuptusiowata,jeszcze raz gratulacje Synek sliczny

daris,no super,ze tak szybko poszlo No i co urzad to inne procedury. Ja musialam isc do Folkeregistreret,he,he

NANA76,a ile ma teraz Gabrys? 3 miesiace?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aga31 Gabrys bedzie mial 3 m-ce 13 marca
Przyslali mi na poczte takie oferty

goto.nettsvar.no/webver.php?id=E6259.970...A9A.CF5.849.1DE31385

Halas Ty chyba chcesz kupic fotelik?Nie wiem czy te foteliki z tej oferty sa dobre ale zerknij sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,no to faktycznie,czym Ty go karmisz kobieto?? he,he Masz jakies super mleko,hi,hi Tak z ciekawosci spogladnelam w Julki karte i ona wazyla 6400 i miala 63 cm ale jak miala skonczone 3 miesiace No nic. Tylko pogratulowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Max śliczniusi gratuluje.
A u nas od 2dni meczarnia. mała okropnie płacze wieczorem a dziś w ogóle od 18. Nawet piersi nie chce ze zdenerwowania tylko musze odciagac. nie wiem co jej a mi aż brak sił ;(
Tyle tylko dobrze ze już od około tyg około 21już śpi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517 ,to niedobrze Pamietam,ze Julce tez sie tak zdarzalo. Potrafila caly tydzien marudzic i tez nie wiedzialam o co jej chodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok