Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Piekna usmiechnieta panterka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
wera ale słodko córcia wygląda z ty irokezem Gabrys rosnie jak na drożdzach kalba kasiar super fotki oby wiecej takich fajnych spotkan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517 ,ale fajna focia,hi,hi Wiki wyglada extra z tym irokezem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane my tez juz z powrotem
Super zdjecia z integracji znow! Ha oby wiecej bylo spotkan integracyjnych hihi
wera1517 slicznotka mala
Ja musze zwrocic honor UDI chyba
Bylismy dzisiaj i mielismy na 14:00 bylismy za minute 14:00 i max dwie po 14:00 juz nas zawolali a 10 po 14:00 juz bylismy na zewnatrz kierujac sie w strone samochodu Takze 10 minut nam to zajelo a potrzebowala tylko paszporty naszej trojki i na dodatek mowila ze nie trzeba juz isc do likningskontor zeby zameldowac malego pod tym samym adresem- co mnie mile zaskoczylo bo kiedys trzeba bylo Takze extra sie udalo
W czwartek z kolei idziemy do helse zobaczyc czy wszystko oki z waga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
tata chcial syna to teraz corce jak ma z czego to uklada wlosy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Dziewczyny super fotki, Ninka jak ladnie sie usmiecha
Wera sliczna masz coreczke
Nana to duzy jest Twoj synio a po zdjeciach tego nie widac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wera1517 Wikunia z tym irokezikiem pasuje teraz do mojego synusia hehe Sliczna irokezoweczka
Marta masz racje- Gabrys nie wyglada na fociach na duzego chlopca ale uwierz mi jego wage w rekach juz odczuwam i dlugosc tez szczegolnie jak go wyciagam z wanny na przewijak-rece mi chca w d...peczke wejsc heheA kiedys bylo myk myk z wanienki na przewijak i nawet nie czulam,ze go przenosze Dzis w helse dwie mamuski przyszly ze swoimi maluszkami na pierwsza wizyte i jedna z nich przewijala swoja pocieche obok Nas i Gabrys wydawal mi sie przy tej kruszynce wielkoludem A jeszcze niedawno to my bylismy z Nasza kruszynka na pierwszej wizycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris to wyjątkowo szybko jak na sprawy urzędowe a ja nie byłąm na UDI Oskiego meldowałm w Polsce zeby za rok w Polsce paszport wyrobić jak taka średnio kumata co z czym ale muszę jeszcze raz Age zapytac jak to z ta policją bo tez nie byłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dziewczyny spotkanko widze udane było obie ksiezniczki zadowolone i mamusie jakie szczesliwe Wera kochana ta Twoja pantereczka
Kasia a te przepisy Twoje to dodałam sobie do zakładek i na pewno je wykorzystam;P hihi no i super kolorek,ja bym chciała zmienic kolorek włosów ale tchórz jestem hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Wera, Wikunia śliczna! Jaki fryz superowy i panterka niczego sobie hihihi
kolejna peggy bundy forumowa

Kasiar - ja przepisy tez zabezpieczyłam zawsze sie coś przyda

Daris - ja w sumie musze powiedziec, ze na poczatku na UDI psy wieszalam, za to, ze tyle papierów kazali nam sciagac... ale w sumie mialo to sens i tylko dobrze na tym wyszlismy ale wtedy krew mnie zalewała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok