Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lo matko to wychodzi,ze moj synus to mutant hehe Ale Olik Marzenki tez wazy i mierzy podobnie z tego co pamietam a jest miedzy Naszymi synkami tylko dzien roznicyNo lekarka zdziwiona byla i jak juz pisalam pochwalila malego ze tak skoczyl w siatkach centylowych ale ja go drozdzami nie karmie hehe Stawiam na to,ze jest z tych grubokoscistych i ma figurke po tacie a tatus do najnizszych nie nalezy i w jego rodzinie tez sa wysokie i masywne meskie ludki wiec moze tu geny cos dzialajaTo sprawa w stylu Z ARCHIWUM X hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
W sumie to bardzo dobrze Znaczy,ze macie z marzenie super mleczko,hi,hi

lady_dosia,z checia bym ogladnela ten film Ale troche za pozno dla mnie. Nie doczekam,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ale wam zazdroszcze mleczka Milka jak skonczyla 3 miesiace to miala 55,5 a wazyla 5210 a byla i na cycusiu i na butelce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,bo Milusia jest taka filigranowa Sliczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aguss Milusia tak jaka pisze Aga31 widocznie jest filigranowa kobietka a takie to maja branie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No aga niestety nie wiadomo co jej jest. w ogóle w dzień od 11 jak tylko wstanie to czasem śpi normalnie jeszcze np od 1 do np 3 a później od 5do 6i wtedy jest ok wieczorem.wtedy zauważył am ze zasypia na noc normalnie. a jak np dziś wstała o 11 później tylko 30min drzemka i potem od 3do4i koniec mimo zmęczenia i usypiania. Może za bardzo przemeczona jest wtedy... tylko nie wiem czemu tak jej ciężko ze snem w dzień z. . .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
My jestesmy wlasnie po wieczornym karmieniu i wlasnie opracowalismy nowa pozycje do karmienia na siedziaczka- ja siedze i moj misiu siedzi i sobie pije hihi Tak mu sie spodobalo ze nie moglam na niego patrzec nawet bo odrazu sie usmiechal i nici z jedzenia.
Wstawiam fotke z pozycyja hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wera1517 moj Gabrys tez ostatnio tak ma ze spi mniej w dzien niz dawniej,zmeczy sie zabawa i czasami nie chce usnac mimo zmeczenia tylko marudzi i poplakuje ale to podobno normalne bo dziecko rosnie i wydluza mu sie tzw.czas czuwaniaNie wiem jednak czy u Wiki chodzi akurat o to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No ciekawy sposób daris. A mały jaki zaopatrzony w mamcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wera,moze tak byc,ze jest zmeczona i dlatego placze. Julka tez jak usnie tak na krotko to potem marudzi. Ale wiem jakie to meczace. No coz. Trzeba przetrzymac

daris,pozycja na medal,hi,hi Synus wpatrzony w mamusie jak w obrazek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok