Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
my juz w domku Oli był dzielny ale za to mama dupa płakał przy wkłuciu bidulek i na dodatek dwa razy musiała sie wbijać bo za pierwszym nie zrobił sie pęcherzyk i trzeba było powtórzyć;( położne chyba bardziej sie mną przejeły bo ciagle pytały czy wszystko dobrze a ja byłam mokrutka z nerwów ale to nasza pierwsza szczepionka i mam nadzieje że za drugim razem bedzie lepiej a i mój mały kokolino wazy 6kg i mierzy 60cm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Z maluszkiem to nie planujemy, planujemy w przyszłym roku polecieć na 2 tygodnie na Kretę lub Majorkę i spędzić je tylko we dwoje Coś jak spóźniona podróż poślubna

A w następnych latach chcemy wtedy już polecieć z maluszkiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kasiar12 oj to rzeczywiscie mialas przeboje z tymi wlosami ale pomoglo to wysuszenie chociaz?
Ehh jak dobrze ze ja jestem ze stolicy i mieszkam w stolicy hihi
Ja jak kupuje cos dla malego w zakupy.linkbaby.pl albo 4kids.pl to jesli zamowie cos np w poniedzialek do 14:00 to paczka jest u mojej mamy w domu we wtorek a w srode u mnie w Norwegii i to na dodatek najtaniej bo za najwieksza rzecz jaka zamawialam placilam 200 kr czyli 100zl a byl to m.in. wozek moj pierwszy hihi
Od nas busy do Oslo codziennie wyjezdzaja wiec praktycznie dla jaj to mozna by i buleczki na sniadanko zamowic i gazetke hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Marzenie ja jak ide do helse to zawsze placze bo taka jestem wrazliwa a jak szczepionka to juz mur-beton placze a one tylko za kazdym razem mowia : bo wiesz,slyszalas o czyms takim jak depresja poporodowa
Ale juz pomalu sie przyzwyczajaja
No to Oli grubszy od Natana troche ale za to krotszy hihi Tak czy inaczej to jeden i drugi ma czas zeby siegac szczytow
A podroz z maluszkiem-oczywiscie jak najbardziej My juz jedna do PL mamy za soba i to samochodem,teraz za miesiac samolotem do PL i jak sie uda to w kwietniu kiedy beda wolne dni a jak nie to w wakacje na nasza kochana Teneryfe znow jupiii Chociaz siostra mnie namawia na calkiem inny kierunek wiec kto wie gdzie w tym roku wyladujemy hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
AK83 zapomnialam Ci powiedziec
Bierz aparat jutro pstrykniemy sobie zdjatka w lesie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Mnie się marzy urlop tylko z mężem, od dzieci chciałabym odpocząć.... Ale zobaczymy jak to będzie, narazie lece z całą 3 do Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Dziewczyny, ciężko Wam było się przestawić na zycie w Norwegii?
Ja pamiętam jak byłam w Bergen to miałam problem z tym że było długo widno, i troche mnie to rozregulowało i moja młodszą córe.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEWCZYNY TO JA MAM PODOBNIE Z SZCZEPIENIAMI RYCZE RAZEM Z OSKAREMMARZENIE TO PACZKA BYŁYSKAWICZNIE SZYBKO ZNAJDUJE SIE W NORWEGII
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
HEHE NIE MARZEN TYLKO DARIS ZAGUBIŁAM SIE W AKCJI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witam mamuski
Wlasnie wrocilismy z dluuugiego spacerku polaczonego z zalatwianiem spraw i Gabis weranduje jeszcze spiac hehe-norma
Narobilam foci po drodze bo trasa przebiegala tuz przy jeziorku w Lørenskog a tam naokolo sa piekne mostki a przy nich splywajaca w dol woda utworzyla przepiekne sople-widok bajka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok