Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Marta jeszcze jest citeam.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Citeam.pl znam. A gdzie Twoja mama kupila ten perfum? Moze trzeba im sie przypomniec a jak nie niech oddaja kase
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Galeria zapachow oj Marta sprawa sie juz ciagnie od jakkis 3 tyg. przez grupera itd. itd. z ciekawosci musze zapytac mamy co jej znowu gruper odpisal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Milusia zasypia mam nadzieje ze zasnie
ahh ja kapletnie nie wiem o czym piszecie heh w ogole nie znam tych stron ja to kipepska jestem jesli chodzi o internet
oj a zdjecia tez chce wywolac wlasnie

a Milenka od wczoraj zaczela lezec na macie i sie jej spodobalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Slodziutka Milenka widac ze zaciekawiona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
agusss - widze, ze Milence sie podoba )) hihih ida tez lubi lezec na macie, zaczela wreszcie zauwazac wiszace nad nia zwierzatka i czasem przypadkowo je bujnie aa jak sie cieszy wtedy
I wydaje mi sie, ze mamy taka sama mate - farme z tiny love? Macie z taka upierdliwa muzyczka w jednej zawieszce?

No to dziewczynki musze zerknac na te strony, moze i ja cos upoluje

Aga31 - to Ci Jula nie dałą odpoczac Ida tez miała dziś 'dzień przylepy' jak ja to nazywam i tez juz spi

jesli chodzi o perfumy to polecam strone iperfumy.pl - ceny maja calkiem niezle i kupowalam kilka razy i nigdy nie bylo zadnej wtopy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
lady dosia tak z tiny love ale nie mam pojecia jaka jest muzyczka bo nie mam bateri heh
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
A to moj kochany Prosiaczek dzis konczy 3 miesiace
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss to czas sie zapoznac
Emma od poczatku zycia lubi lezec na macie, spedza nia niej bardzo duzo czasu, mata posiada tylko krowe ktora sie buja i spiewa a ona ja uwielbia potrafi z nia rozmawiac 40min
Od kilku dni interesuje sie tym co jest na boku maty, kilka kolorowym zwierzakow ktorym szeleszcza uszy, zaczela je targac za nie, mata jest bardzo prosta.
A Milenka jak zawsze urocza
Lady_Dosia milych polowan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
marta supi ten twoj prosiaczek hihi
Smoku na tym zdjeciu to wiekszy od niego
Milenka lobuziarka mala
Natan spi od 20:30 a ja zbytnio nie moge pisac kobietki bo mam wieczor pieknosci hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok