Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Witaneczko kochane
My juz po 2 godzinnym spacerku sie meldujemy
Jesli sie rozchodzi o sklep zakupy.linkbaby.pl to juz dawno dziewczyny polecalam-swietny sklep i szybka obsluga.
Aga31 juz rozmawialam szybciutko z siostra o tych zabiegach i mowi ze ta seria ma wlasnie dwa zabiegi z ta nazwa w tle.Pierwszy polega na odbudowie wlosa a drugi wlasnie na dlugotrwalym prostowaniu.Mowi ze jesli ktos z natury ma proste wlosy to wychodzi slicznie i jedynie jesli ktos z natury ma krecone to wyjda proste ale takie troche "sianowate" Wiec u nas wyjdzie bajera hihi
Wieczorem ma mi napisac ile bedzie kosztowalo jakby produkty,znaczy kosmetyki kupila w hurtowni po jej cenach bo u niej w salonie robia tylko ta odbudowe wlasnie ale ona sama chetnie zrobi
Wiec wieczorkiem napisze co i jak-wydaje sie swietna sprawa.Super ze to znalazlas hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a to na moje wlosy sie nie nadaje szkoda bo tez bym sobie zmienila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
agusss no to szkoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny, nas od rana nie bylo bylismy na zakupach w Ikei i konczylam pokoj od malej

44/ZuziaRRoom#

Tuptusiowata fajne stronki i tak jak aguss napisala ze dobrze ze do Norwegii wysylaja to jest duzy plus, ja jak chcialam przesylac lozeczko to kurierzy byli bardzo drodzy

Pozniej tez sie na spacerek wybierzemy

Oo prostowanie wlosow fajna sprawa ja jak mialam dluzsze to bylo dosc uciazliwe ciagle prostowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Daris- ja mialam zrobione loczki przed slubem- najglupsza rzecz jaka zrobilam, wlosy musialam obciac na krotko bo mialam jak siano
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kasiar12 - mi sie udalo byc bez sianka ale i tak zalowalam tak samo hihi
Nigdy wiecej,trzeba zaakceptowac ze sie ma proste heh i ewentualnie co rano na waleczki krecici hahaha
Zuzia niesamowita w tym swoim krolestwie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja musialam zrobic zeby wysuszyc wlosy. Mialam wielki problem z przetluszczaniem, do tego stopnia ze rano mylam a w poludnie byly tluste

Oj szczesliwa jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
KASIAR 12 BARDZO ŁADNE FOTKI POKÓJ SUPER
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj