Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
AK83 a wiesz ze u mnie pogodynka pokazuje deszcz na jutro na Oslo
No moze nie ulewe i moze jeszcze minie ale jedna kropelka wisiiii jak byk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris a bylas juz na jakiej wycieczce? My bylismy tylko na 3 dniowym wypadzie, mam nadzieje ze w wakcje znajde cos super A tak to duzo korzystam z zabiegow na cialo. A wybor jest ogromny!
Gruper tez jest fajny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No ja wlasnie na wycieczce jakiejs nie bylam jeszcze.. ale czaje sie hihi
Caly czas korzystam jak juz to z dzialu urody hihi Dwa razy rzesy sobie robilam z Groupona wlasnie- super sprawa.Kiedys jak rzesy dopiero wchodzily na rynek to 300 zl placilam a z grouponika ostatnio chyba 50zl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Najlepsze w tym wszystkim to sa ceny Szkoda tylko ze urlopu w Polsce tak malo Ale dobre i to!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Daris ty mnie nie strasz deszczem:/ mam nadzieje ze bedzie tak slonecznie jak dzisiaj ja tez korzystam z grupona fajna sprawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
my narazie z Milenka nie bylismy nigdzie dopiero 25 marca lecimy do polski
o nie tylko nie deszcz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
czyli mówicie, że warto? bo ja dotąd, nie wiem czemu, ale jednak , podchodziłam sceptycznie jakoś do groupona. W takim razie muszę zobaczyć co to i czym to się je

Marta86 - a z tych zabiegów na ciało tu w Norwegi korzystasz?

my na wakcje na polskie morze jedziemy powdychac jod jak zwykle do Chałup, od lat tam jeżdżę i tym razem jedziemy z dzidzią tatuś będzie spacerować z maluszkiem a mama sobie wreszcie popływa na desce, bo w zeszłym roku nie mogłam, bo brzuszek miałam ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Bylam wlasnie na zew i widzialam gwiazdki-co zwiastuje piekna pogode jutro,wiec mam nadzieje ze sie zaden wiatr nie przypaleta i chmur nie naniesie
lady-dosia jasne ze warto szybko patrz co to i z czym to sie je hihi
Ja z norweskiego grupona tylko raz korzystalam w akcie rozpaczy heh byl to fryzjer ale nigdy wiecej norweskich fryzjerow hihi
Najlepsze w obu krajach sa oferty z wycieczkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Jestem z Askim 50km od oslo. Posiadam mobilne studio, sporo wiedzy i jeszcze więcej zapału... Realizuje wszelkie fotograficzne pomysły (oczywiście w miarę możliwości). Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na moim profilu, lub droga mailowa. Niestety nowa strona jest jeszcze w produkcji ale moje prace obejrzeć można na www.danielzega.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
Jestem z Askim 50km od oslo. Posiadam mobilne studio, sporo wiedzy i jeszcze więcej zapału... Realizuje wszelkie fotograficzne pomysły (oczywiście w miarę możliwości). Zainteresowanych zapraszam do kontaktu na moim profilu, lub droga mailowa. Niestety nowa strona jest jeszcze w produkcji ale moje prace obejrzeć można na www.danielzega.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok