Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
TUPTUSIOWAT JAKI BYŁ KOSZT WYSYŁKI DO NORWEGII?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Koszt jednej paczki nieprzekraczającej 20kg 220 zł. Ale jeśli o nich zadzwonisz to koszt może być inny. W zależności co zamawiasz. Bo ceny ustalają indywidualnie. Wiec możesz mieć tańszy koszt i bez opłaty za cło. Zależy od towaru. Dlatego zadzwoń do nich i daj znać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ah dziewczzyny cieszcie sie ze macie proste wlosy ja bym oddala wszystko zdeby miec proste z moimi to koszmar straszny
Zuzia ma super pokoik nic tylko sie bawic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
To tanio jak jak zadzwonilam ostatnio do firmy transportowej to za lozeczko turystyczne mi powiedzieli ponad 1000zl

Dzieki dziewczyny malej sie podoba , przynajmniej tak wyglada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Wow to sporo. Moja mama ostatnio sprawdzała ile wyniosła by paczka do Nas do Bergen Pocztą Polską i to jest koszt 140zł i również paczka nie może przekraczać 20 kg. Bo dużo rzeczy dla malucha można zamówi do Polski i jest koszt gratis a wtedy ktoś z rodziny robi paczkę do Norwegii i wysyła ją pocztą polska i jest dużo taniej niż niektóre firmy chcą oraz bez opłaty za cło. Bo wtedy taka paczka idzie jako podarunek i nie mogą za to ściągać kasy przy odbiorze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
TUPTUSIOWATA I PŁACIŁAS PRZY ODBIORZE TAK ?ZA ZAMÓWIONY TOWAR I ZA PRZESYŁKE ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Nie nie. Składasz zamówienie telefonicznie, i robisz przelew. Za koszt tego co zamawiasz oraz za koszt przesyłki. I jak oni dostana pieniądze wtedy wysyłają paczkę. Taka paczka idzie od 7 do 10 dni. Mi przyszła po nie całym tygodniu. Jedna w czwartek a druga dopiero w piątek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Dzień dobry

Ja też teraz myśle o paczce do Norwegii i poczta wydaje mi sie najtańsza.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
My czesto latamy do polski hehe, albo znajomi . Teraz jak wracalam przewiozlam cale lozko kosmetyczne a ze wygladalo jak walizka to zaplacilam 30zl hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia ale fajny kolorowy pokoik i najważniejsze, że Zuzia zadowolona, w końcu to jej królestwo

Marzenie - ale Ci zazdroszcze... 2 miesiące w Polsce, ehhhhh
Ja jade tylko na 3 tygodnie

Dziewczyny a planujecie jakieś wakacje z maluszkami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok