Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
dziewczyny, wy umiecie tak fajnie szukac w necie to podajcie mi jakies strony norweskie z zabawkami dla maluszkow oprocz lekmer.no i brio.no bo to znam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
www.ewozki.eu z tej stronki zamawiałam wózek ale zabawki też fajne mają i robia wysyłki do Norwegii

smykoland.pl/ to jest fajna stronka

e-zabawka.pl/ ta również
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
a no faktycznie pomyliłam imiona upss anetko pozdrawiam Aga trzymaj trzymaj kciuki dzieki my tez juz po spacerku i niedługo znów trzeba wyjśc do helse ja tez lece do Polski prawie na dwa miesiące wiec nadrobie lektury i skorzystam z propozycji lady dosi Cobena cos czytałam ale nie pamietam co tak dawno nie zagłebiałam sie w lekturze bede miała czas w Pl hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
a z tych PL stron wysylaja tu wiesz moze tuptusiowata?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
wera1517, bambina.no/butikk/leker
Tuptusiowata,a jakie koszty wysylki? Clo?
marzenie,trzymamy mocno z Jula Ale na pewno bedzie ok. Przeciez to super dzielny chlopak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Z tych dwóch ostatnich nie mam pojęcia. Ale można się dowiedzieć, dzwoniąc lub pisząc na maila.

zakupy.linkbaby.pl/ oni wysyłają do Norwegii, koszt przesyłki plus cło przy obiorze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ze stronki ewózki.eu koszt przesyłki akurat wózka za paczkę wyniósł 220 zł. Ale koszty wysyłki ustala się z nimi indywidualnie. I oni wysyłają to jako podarunek i wtedy nie jest naliczane jako cło

Natomiast link zakupy.linkbaby.pl koszt paczki wynosi 150 zł, ale mimo, że wysyłali również paczki jako podarunek dużo klientów musiało zapłacić cło przy odbiorze. Cen nie znam za cło, bo są różne. Ale moze jak się dogadać to jak wyślą jako podarunek to nie zawsze trafia sie to cło. Tak mnie ostrzegła Pani jak rozmawiałam z nią, bo stąd chciałam zamówić leżaczek bujaczek i huśtawkę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DZIEWCZYNY POGODA DZIŚ REWELACYJNA JUZ BY MOGŁO ZOSTAĆ DOŚĆ JUZ TEJ ZIMY FAJNE TE STRONKI Z ZABAWKAMI SPODOBAŁ MI SIE FOTELI SAMOCHODOWY TYLKO ZASTANAWIAM SIE JAK TO WŁĄSNIE Z TĄ PRZESYŁAKĄ MI JUZ 2 RAZY ZATRZYMALI PACZKI W OSLO A W SUMIE TO NIC TAM TAKIEGO NIE BYŁO W TYCH PACZKACH I DOTARŁY DO MNIE PO 3 MIESIACACH MASAKRA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
A z której stronki fotelik ci sie spodobał? Z ewozki.eu ? jeśli tak to ja polecam ta stronkę Mi dwie paczki bez problemu przyszły. Bo zamawiałam wózek wielofunkcyjny czyli gondola, spacerówka i fotelik
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo
oo tuptusiowa dobrze wiedziec ze wysylaja do norwegi super
aga ja czytam co popadniepodoba mi si epare ksiazek doroty terakowskiej nie wiem czy ktoras czytala
pogoda sliczna ale samej mi sie troszke nie chce wychodzic
teraz obiadek a potem sie pomysli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok