Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
619 Postów
Wyjadacz
lady dosia mowisz o tym bujaczku z uszkami czy o krzeslku bo teraz nie wiem heh
heh natalia pisz pisz ja weszlam do sklepu w pol i nie wiedzialam co kupowac heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
o juz widze, fajniutki, i funkcjonalny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
oj tak funkcjonalny i udalo sie nam go kupic tutaj za tyle praktycznie ile w pol wiec cud heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A dla corci na 18-ke chyba to zamowie

www.crystals.pl/detale.html?id=152

Niedrogo a jak exclusiv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Natalia 1625 - notuj, notuj, tylko pamiętaj, żeby nie popaść w przesadę, bo wiele rzeczy z tych, które przed porodem wydawały mi się absolutnie niezbędne i konieczne, okazało się całkowicie nieprzydatnych ))

Nana - fajne te rzeczy buciki super fajne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
agusss mówiłam o krzesełku do karmienia ze moja przyjaciola ma z tej marki i jest super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
aguss to super,
oj mysle ze tez jak wejde to bedzie metlik, tyle teraz jest tych rzeczy dla maluszkow, jak kupowalam prezent dla chrzesniaka we wrzesniu to nie wiedizialam, gdzie patrzec, mysle ze przez net sporo rzeczy kupie,bo sie juz kilka razy przekonalam, ze jest naprawde taniej, wiec mama bedzie odbierac nasze paczki od kurierow)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
lady_dosia to pisz prosze co dla Ciebie bylo nieprzydatne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,suuuper To moje rozni sie tym,ze nie ma szelek bezpieczenstwa. Jest troche inaczej skonstruowane.
NANA76,moja Julka dostala na chrzest od mojego brata smoczek z bursztynem i grawerem. Super cacko Strasznie mi sie podoba. A ja kupilam z okazji urodzin Juli grzechotke. I tez jest sliczna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
nana76 popatrz na new.lilou.pl/pl/
sa to cudowne, proste, personalizowane bransoletki - możesz na nich wygrawerowac co chcesz nie wiem jaki gust ma Twoja córka, ale ja się w nich kocham na zabój i namiętnie je kolekcjonuję i kupuję z różnych okazji
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok