Anetak24 ja to sie zbieram za nauke norweskiego i zebrac sie nie moge a teraz jak mam synka to juz wogole

Zerkam tu na mn na ten kursik jezyka norweskiego i czasem cos tam sobie przyswoje ale nie mam parcia na ten jezyk

Ale jak juz ciut odchowam malego to wezme sie za nauke bo jak poznam ich jezyk to pracy w moim zawodzie jest sporo a i niezle platna

Robilabym to co lubie a za to jeszcze by mi placili
Kobietki Wasze info o fotografach jest dla mnie bardzo pozyteczne bo ja rowniez bede chciala wyrobic malemu paszport a tu nawet podalyscie adresy zakladow fotograficznych-ba-nawet numery telefonow mamma mia

To forum to istna skarbnica wiedzy i checi pomocy innym

Mam do Was mamuski 2 pytanka-lekarz wypisal mi ostatnio tabletki antusie o nazwie
CERAZETTE 75 mikrog w ktorym sa trzy opakowania na trzy miesiace stosowania

Jestem starym weteranem tej metody antykoncepcji ale do tej pory bralam tabl.dwuskladnikowe a to sa jednoskladnikowe dla mam karmiacych

W moich poprzednich mialam w opakowaniu 21 tabletek po wybraniu ktorych robilam 7 dni przerwy podczas ktorych dostawalam ciotuchne

W tym opakowaniu jest 28 sztuk tabletek i nie mam pojecia dlaczego jest ich wiecej...Czyzby sie w nich poprostu nie robilo przerwy w braniu i dlatego?
A moje drugie pytanko dotyczy wkladki
MIRENA-jak sie czulyscie po jej zalozeniu i czy jest skuteczna oraz ile tu kosztuje jesli wiecie

Pytam bo oprocz tabletek lekarz na tej samej recepcie wypisal mi ta wlasnie wkladke gdybym po tych 3 m-cach stosowania anty doustnych chciala zalozyc ta wkladke