Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
my też już mamy zdjęcie małej - trwało to chwileczke, kosztowało 160 nok i zdjęcia były po 5 minutkach teraz tylko złożyć wniosek na policji i czekać na paszport

ja na razie o przedszkolu nie mysle ale na pewno bede chodzic do przedszkola otwartego jak mała podrosnie - u nas jest razem z helse i strasznie fajna babeczka to prowadzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux25)
Stały Bywalec
lady_dosia napisał:
my też już mamy zdjęcie małej - trwało to chwileczke, kosztowało 160 nok i zdjęcia były po 5 minutkach teraz tylko złożyć wniosek na policji i czekać na paszport

ja na razie o przedszkolu nie mysle ale na pewno bede chodzic do przedszkola otwartego jak mała podrosnie - u nas jest razem z helse i strasznie fajna babeczka to prowadzi

A do czego potrzebne złożenie wniosku na policji?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
mrux25- Ida ma obywatelstwo norweskie, więc u nas jest troszkę inaczej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
aga31 napisał:
anetak24 ,na poczatek moglabys pomagac swiezo upieczonym mamuskom Ja np. bym skorzystala z Twojej wiedzy Oglosisz sie na portalu i moze znajda sie chetne Niestety nie wiem jak wyglada rynek pracy tam gdzie bedziesz mieszkac. Ale ucz sie norweskiego. Moze praca w przedszkolu? Pewnie jest wiele roznych mozliwosci.
Też o tym myśle aby na forum się ogłósić. I mam nadzieje na prace w przedszkolu, wiem ,że czasem poszukują ale musze znać norweski więc się biore za nauke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux25)
Stały Bywalec
lady_dosia napisał:
mrux25- Ida ma obywatelstwo norweskie, więc u nas jest troszkę inaczej

A to rozumiem
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hej dziewczyny u nas tez brzydko ale zajechalismy do galeri w koncu kupilam buty heh
no i na krotkim spacerku tez bylysmy
nan ja tez jestem po techniukum ekonomicznym ale to tez kapletnie nie dla mnie
oj aga mezusia musisz namowic na masazyk
a u fotografa bylam tego co aga napisala babeczki sa mile porobily foteczki i nie trzeba bylo dlugo czekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Anetak24 ja to sie zbieram za nauke norweskiego i zebrac sie nie moge a teraz jak mam synka to juz wogole Zerkam tu na mn na ten kursik jezyka norweskiego i czasem cos tam sobie przyswoje ale nie mam parcia na ten jezyk Ale jak juz ciut odchowam malego to wezme sie za nauke bo jak poznam ich jezyk to pracy w moim zawodzie jest sporo a i niezle platnaRobilabym to co lubie a za to jeszcze by mi placili
Kobietki Wasze info o fotografach jest dla mnie bardzo pozyteczne bo ja rowniez bede chciala wyrobic malemu paszport a tu nawet podalyscie adresy zakladow fotograficznych-ba-nawet numery telefonow mamma mia To forum to istna skarbnica wiedzy i checi pomocy innym
Mam do Was mamuski 2 pytanka-lekarz wypisal mi ostatnio tabletki antusie o nazwie CERAZETTE 75 mikrog w ktorym sa trzy opakowania na trzy miesiace stosowania Jestem starym weteranem tej metody antykoncepcji ale do tej pory bralam tabl.dwuskladnikowe a to sa jednoskladnikowe dla mam karmiacychW moich poprzednich mialam w opakowaniu 21 tabletek po wybraniu ktorych robilam 7 dni przerwy podczas ktorych dostawalam ciotuchne W tym opakowaniu jest 28 sztuk tabletek i nie mam pojecia dlaczego jest ich wiecej...Czyzby sie w nich poprostu nie robilo przerwy w braniu i dlatego?
A moje drugie pytanko dotyczy wkladki MIRENA-jak sie czulyscie po jej zalozeniu i czy jest skuteczna oraz ile tu kosztuje jesli wiecie Pytam bo oprocz tabletek lekarz na tej samej recepcie wypisal mi ta wlasnie wkladke gdybym po tych 3 m-cach stosowania anty doustnych chciala zalozyc ta wkladke
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
NANA- ja mam wkladke MIRENA od konca listopada, jesli chodzi o mnie to ja sie czuje dobrze, pierwszy dwa okresy mialam normalne, ten okres ktory dostalam 2 dni temu spoznial sie 11 dni.

Nie mam zadnych boli, zmian nastroju, czy plamien. A o skutecznosci narazie zbyt krotko zeby cos powiedziec

A kosztowalo cos okolo 1150 NOK + wizyta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A i mnie zalozenie nie bolalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M