Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76 ,bo przy tych tabletkach nie robi sie przerwy. Konczysz jedno opakowanie i zaczynasz drugie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja również skończyłam technikum ekonomiczne na profilu technik handlowiec i będę się starała pracować w tym zawodzie. Ja uwielbiam pracować w sklepach przeróżnych ale bardziej mnie kręci spożywką, kosmetyki niż ciuchy czy butki. Dlatego jak chodzę z mężem do sklepów to czasem dostaje szału jak widzę nie tą cenę, lub źle ustawiony towar, data ważności itd. Ja bym mogła cały czas sprawdzać takie rzeczy, wykładać towar itd.

A jeśli studia to turystyka i rekreacja mnie interesuje i miałam zamiar na takie studia iść jeśli bym nie musiała wyjeżdżać za granicę od razu po technikum. A tak muszę z tym poczekać i w grę wchodzą studia tylko tutaj

Również się zastanawiam nad antykoncepcją po porodzie, wcześniej używałam w Polsce plastrów Evra, a potem przestałam, bo staraliśmy się o dziecko. Ciekawe jaka tutaj dostanę antykoncepcję skuteczną. Tabletek nie mogłam brać, bo mam problemy z żołądkiem i dlatego plasterki. A wy jaką antykoncepcję polecacie tutaj? Tabletki plastry czy co???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja mam narazie te tabletki co pisala o nich nana i fakt nie robi sie po nich przerwy
ale ja je bede napewno wymieniac bo ja po nich grubne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,a tak je reklamuja,ze nie wplywaja na wage. Hmm,jak zwykle przereklamowene,he,he Ja sie przyznaje,ze nic nie biore. Moze podswiadomie chce drugie dzidzi,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
lady_dosia- dziekuje, kolezanka ze studiow ma coreczke o tym imieniu, jak je uslyszalam pierwszy raz to tak strasznie mi sie spodobalo, ze odrazu wiedzialam ze tez chce mala Inge, no i plus ze tutaj nie beda mieli z nim problemow.
aga31- odebralam paczke, ciuszki sa sliczne, jeszcze raz bardzo dziekuje)))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga- ja sie smialam do mojego ze chce drugie... ale on nie zabardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
a jesli chodzi o antykoncepcje to tez sie ostatnio nad tym zastanawialam, przed ciaza stosowalam plastry, a przed nimi byly i tabletki, nie tylam na szczescie po tabletkach, wkladki sie jakos boje , i raczej zdecyduje sie po ciazy na tabletki, a jak to jest po porodzie, po jakim czasie idzie sie na kontrole do lekarza?tylko do tego rodzinnego czy moze do ginekologa??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Natalia1625 - 6 tygodni po porodzie idziesz na kontrole do fastlege, jesli cos jest nie tak, wtedy kieruje Cie do ginekologa (tak mi przynajmniej moja fastlege mowila). I wtedy też pyta czy chcesz antykoncepcje.

kasiar12 - mój mąż to chodzi za mną i mówi, że chce bliźniaki... !!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
niby sie powinno isc do tego co prowadzil ciaze ja chodzilam do tego pol doktorka i do niego musialam isc na wizyte poporodowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Natalia1625 , u mnie tak jak pisze lady_dosia Do fastlege
Kasia,a moj chce drugie
lady_dosia,blizniaki??? Ja tez na poczatku myslalam,ze fajnie miec blizniaki ale teraz zmienilam zdanie,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok