Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Daris kochanie wpadnę na plotki jak mi się odciski pogoją bo teraz to jestem jednym słowem uziemiona he he he

chyba że ty wpadniesz do mnie serdecznie zapraszam to wafle przyłożę (z polski sobie przywiozłam)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris, a jakie pieczesz? Bo ja zbieram dobre przepisy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Wiecie co tak mi nagadałyście z tą oliwką dla dzieci że rozstępy nie wychodzą że chyba na noc będzie balsam na rozstępy a rano oliwka dla dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
Dzieki wszystkim za przywitanie
nie za bardzo, zaleglosci juz na pewno nie nadrobie, ale mysle, ze teraz bede na biezaco
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,nie rob smaka Ja nie umiem za bardzo piec
lady_dosia,tez kiedys upieklam marchewkowe i mi suchotnik wyszedl,hi,hi
Anita,u mnie w helse tez sie buty sciaga No i ta oliwka na pewno nie zaszkodzi. Ja tez smarowalam. Nie codziennie ale czesto.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Koniecznie bo dzieje sie hihi
lady_dosia ja to non stop pieke cos najbardziej kocham robic i jesc drozdzowe
Ale mam jedno ciacho takie ktore zawsze kupuje w sklepie i jest to ciacho czekoladowe z glazura mmmm rzadko kiedy kupne ciacho jest takieeee pyszne hihi
W lato z kolei zawsze jakies z owocami a raz na ruski rok jakis torcik z owocami hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczyny,drozdzowe daris to 1 klasa Pycha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
U nas w helse tez sie sciaga buciki albo zaklada sie te pokrowce niebieskie jak w szpitalu
Spoznieni a te odciski to moze od tych pieknych twoich bucikow co? oj nieladnie tak nozkom wygody odmawiac hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzienks Aga31
W sumie Juli tez smakowalo hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
ja w ciazy stosowalam vichy i pharmaceris i musze przyznac,ze rozstepow mialam mnostwo, czesc zginela samoistnie, czesc zostala, no coz takie uroki ale zawsze warto zapobiegac, mnie sie nie udalo, ale nie przeszkadza mi to za bardzo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok