Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
NANA masz taka duza corcie to jeszcze troszke i zostaniesz babcia!
Ale fajnie Gabrys mlodo zostanie wujkiem Starsze siostry pewnie zakochane do szalenstwa w malym braciszku kto by nie byl, mi tez marzyl sie mlodszy braciszek lub siostrzyczka ale nie bylo mi dane doczekac sie, moja mama babcia zostala w wieku 38lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Duzo milosci z okazji walentynek

Lady_dosia moja Zuzia ponad tydzien temu miala katar, tez sprawdzalismy i dostawala tylko wode morska (jak miala pierwszy raz w lipcu to tez tylko woda morska)

Ja rozstepow nie mialam do 34 tyg. i po jednej nocy wygladalam jak zeberka na brzuchu... stowolam kremy na rostepy i oliwki i nic nie dalo

Ja dostalam dzis o 5 rano kwiatka od meza, a Zuzia gryzaczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski ja juz po wizycie w helse Gabis wazy 6150 i mierzy 60 cmMoj kochany synus mial dzis znow badane jaderka i chyba mu sie to nie spodobalo bo jak lekarka mu je badala to Gabis zrobil walentynke na jej dlon Nie wiedzialam czy smiac sie czy schowac pod stol Z usmiechem na twarzy powiedziala ze nic sie nie stalo ale potem zrobila taka dziwna mine
Tlumacza znow nie bylo i tym razem niezbyt zrozumialam dlaczego i z tego powodu znow mamy wyznaczona kolejna wizyte za 2 tyg. na ktorej bedzie mial dwie szczepionki w nozki
Kakariki oby moj synek tak ladnie po nich spal jak Twoja Zuzienka
Lady dosia mam nadzieje,ze to pokaslywanko u Idy to nic powaznego i ze szybko minie i ze Twoja blizna w koncu zacznie sie ladnie goic
Kasiar12 widze,ze Wasz Walenty sie postaral i obie dostalyscie prezencik
U mnie coprawda kwiatuszkow nie bylo ale od samego ranka dostalam zyczonka i slodkiego buziaczka a jak wracalismy z helse to kupilismy dwie duze pizze i bedzie nastrojowa ala walentynkowa kolacyjka i nawet dwie swiece odpale-a co-jak szalec to szalec hehe
Robik powiedzial,ze jak bedziemy nastepnym razem na zakupach to mam sobie sama wybrac prezent bo woli abym sama sobie cos kupila i byla zadowolona niz on mialby nie trafic z prezentemMnie tam to pasi-facio nie wie co czyni
Marta86 ja uczynilam moja mame babcia w wieku 38 lat tak samo jak Ty
Podobno historia lubi sie powtarzac ale raczej nie tym razem bo moja corcia obecnie nie ma chlopaka wiec moze nie zostane az tak mloda babunia choc niewatpliwie ma to tez swoje plusyPozatym Karolinka to bardzo rozsadna kobietka i wielokrotnie juz uswiadomiona co do spraw zwiazanych z sexem i antykoncepcjaNo ale czas pokaze ile jej zostalo w glowie z tych nauk
Spoznieni3 ciesze sie,ze z Toba i malenstwem wszystko w porzasiu i gdyby po porodzie mial ze 3 kilo to nie byloby zle-wow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
no super spuznieni ze z dzieckiem wszystko dobrze no i jak bedzie 3 kg hmm to dobrze a moze bedzie troszke wiecej kto wie.. ja ide w czwartek na usg to tez dokladnie wypytam ile mniej wiecej dziecko bedzie wazyc jak sie urodzi ale mysle ze nie bedzie duze bo mam maly brzuch no ale mam jeszcze 2 miesiace do terminu to moze jeszcze córcia urosnie ale moze szybciwj wszystko pojdzie jak dzidzia nie bedzie duza i moze nie bedzie tak bardzo bolalo.Nie wiem mam jeszcze czas ale boje sie porodu bo to jednak nie polska dla mnie duzym problemem bedzie bariera jezykowa znam angielski ale nie na tyle dobrze zeby rozmawiac z poloznymi czy lekarzami o jakis medycznych terminach Oby wszystko poszlo sprawnie i bez komplikacji
Lady dosia poczytaj ulotke ale slyszlam wlasnie ze dobra ta masc contactubex na blizny i na rozstepy takie glebokie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Owie3ka3 niepotrzebnie sie martwisz bo ja mialam taki sam problem z bariera jezykowa ale wszystko jakos poszlo Pozatym sa tez w szpitalach polskie polozne wiec moze tak ja mnie to i Tobie uda sie,ze na dyzurze bedzie polska poloznaU mnie byla od godz.7.00-14.30 a potem konczyla dyzur i zostalam z norweskim personelem i jakos sobie dalam rade komunikujac sie z Nimi lamana angielszczyzna Zreszta w kulminacyjnym momencie zrozumiesz komende PUSH PUSH hehe Takze nie nakrecaj sie niepotrzebnie-bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
He he no mam nadzieje ze jakos dam rade a dam bo musze i nikt mi nie pomoze wszystkie kobiety jakos przez to przechodza to i ja sobie poradze nie nakrecam sie juz trzeba byc dobrej mysli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
owie3ka18 ,teoria z malym brzuchem moze sie nie sprawdzic. Ja mialam maly a Julka 3630,hi,hi
Anita,to dobrze,ze wszystko ok No i sie okaze pozniej ile to Filip bedzie wazyl
lady_dosia,jak tam ciasto? Wyszlo pieknie Co tam nakupowalas Idzie? Ja tez sie musze wybrac do sklepu bo Julka tak szybko wyrasta,ze nie kupuje duzo. Ale za to czesto
Kakariki,to widze,ze Michasia tak samo jak Julka. Marudna byla ale ladnie spala po szczepieniu. No i jeszcze troche i tez bedzie szorowala dziaslami po nektarynce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Masz racje Aga pożyjemy zobaczymy Julcia super dziewczyna ładnie rośnie to i sukieneczki trzeba nowe...
Co do bariery językowej ja wszędzie rozmawiam po angielsku dziś się trochę bałam przed wizytą z położna że będzie mi ciężko się dogadać ale mój angielski wystarczył żeby porozmawiać o wszystkim i wszystko zrozumieć a nawet muszę się pochwalić że coraz więcej rozumiem po norwesku i nauczyłam się już troszkę zwrotów

a ja na walentynki dostałam super leginsy sportowe czarno różowe bardzo mi się podobają takie a tym bardziej że ja kocham się w bieganiu jeździe rowerem i wszystkim co się wiąże z przebywaniem na świeżym powietrzu no i oczywiście piękny bukiet róż mąż stwierdził że prezent ma mnie zmotywować po porodzie he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no to juz wszystkie po wizytach u lekarza
dobrze ze te dzieciaczki tak rosna fajnie. To teraz czas na nas AGA31 w czwartek
a u nas rewolucje, mala wczoraj ciagle spala z przerwa na jedzenie i pampersa i chwile zabawy, tylko wieczorem od 9 do 12 nie spala, a dzis znow tylko od 11 do 14 nie spala a tak to spi. teraz znow zjadla i w kime. Poprzestawialo jej sie cos bo od wwyjscia ze szpitala tak nie miala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Mamuski oto jaka Walentynke tatus dostal dzis na maila od synusia

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok