Mamuski ja juz po wizycie w helse

Gabis wazy 6150 i mierzy 60 cm

Moj kochany synus mial dzis znow badane jaderka i chyba mu sie to nie spodobalo bo jak lekarka mu je badala to Gabis zrobil walentynke na jej dlon

Nie wiedzialam czy smiac sie czy schowac pod stol

Z usmiechem na twarzy powiedziala ze nic sie nie stalo ale potem zrobila taka dziwna mine
Tlumacza znow nie bylo i tym razem niezbyt zrozumialam dlaczego i z tego powodu znow mamy wyznaczona kolejna wizyte za 2 tyg. na ktorej bedzie mial dwie szczepionki w nozki
Kakariki oby moj synek tak ladnie po nich spal jak Twoja Zuzienka
Lady dosia mam nadzieje,ze to pokaslywanko u Idy to nic powaznego i ze szybko minie i ze Twoja blizna w koncu zacznie sie ladnie goic
Kasiar12 widze,ze Wasz Walenty sie postaral i obie dostalyscie prezencik

U mnie coprawda kwiatuszkow nie bylo ale od samego ranka dostalam zyczonka i slodkiego buziaczka a jak wracalismy z helse to kupilismy dwie duze pizze i bedzie nastrojowa ala walentynkowa kolacyjka i nawet dwie swiece odpale-a co-jak szalec to szalec hehe
Robik powiedzial,ze jak bedziemy nastepnym razem na zakupach to mam sobie sama wybrac prezent bo woli abym sama sobie cos kupila i byla zadowolona niz on mialby nie trafic z prezentem

Mnie tam to pasi-facio nie wie co czyni
Marta86 ja uczynilam moja mame babcia w wieku 38 lat tak samo jak Ty

Podobno historia lubi sie powtarzac ale raczej nie tym razem bo moja corcia obecnie nie ma chlopaka wiec moze nie zostane az tak mloda babunia choc niewatpliwie ma to tez swoje plusy

Pozatym Karolinka to bardzo rozsadna kobietka i wielokrotnie juz uswiadomiona co do spraw zwiazanych z sexem i antykoncepcja

No ale czas pokaze ile jej zostalo w glowie z tych nauk
Spoznieni3 ciesze sie,ze z Toba i malenstwem wszystko w porzasiu i gdyby po porodzie mial ze 3 kilo to nie byloby zle-wow