Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Mi dziś położna mówiła że trzeba się dopominać i tak fajnie z miną po angielsku mówiła że czuje straszny ból i że nie da rady itd żebym i ja tak mówiła i nie czekała zbyt długo bo potem mi nie będą mogli podać...starsza Pani ale taka babka z jajami he he śmieszna trochę.

Owie3ka a ty już wiesz co będzie?

Aga ty już jesteś po ale ci zazdroszczę he he

A ja dziś zrobiłam myk...do helse mam 20min drogi więc poszliśmy spacerkiem z mężem o 9 rano i tam ściągnęłam buty...bo w moim helse się ściąga i poszłam do położnej a jak od niej wyszłam to już nie mogłam adidasów włożyć...nogi mi opuchły po 20 minutowym spacerku no ale jakoś włożyłam i wróciłam do domu z bólem niestety i teraz patrze a ja mam wielkie odciski...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
No ja od 12 tygodnia slyszalam ze bedzie dziewczynka od tamtej pory mialam juz 3 usg i za kazdym razem ze córka bedzie teraz w czwartek tez ide na usg to juz bedzie wszystko dokladnie widac bo dziecko szleje w brzuchu.Hmm skoro ci poloznanmowila ze trzeba sie dopominac to ja sie naucze odpowiednich zdan zebym mogla powiedziec jaka to biedna i cierpiaca jestem i ze potrzebuje pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
A jak to jest starsza babka to wie co mowi a moj ukochany znowu mowi mi zebym uwazala z znieczuleniem bo sa rozne powiklania z tym zwiazane a znowu ze gaz moze zaszkodzic dziecku no ja biore to wszystko pod uwage ale jak naprwde bol bedzie nie do zniesienia to chyba sie jednak zdecyduje...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
Witam wszystkie mamy, w wolnych chwilach czytam to forum i sama postanowilam w koncu sie odezwac
Mam czteromiesieczna coreczke Elin i fajnie jest napisac jak sie ma jakis problem albo pytanie moze ktos mi odpowie
Pozdrawiam daris, ktora sama zdazylam osobiscie poznac pare miesiecy temu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Witam serdecznie nowa mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Mozna sie dopominac jak przyjma w odpowiednim czasie na oddzial. Ja nie mialam takiego szczescia,he,he Kazali jechac do domu i przyjechac na nastepny dzien o 12,hi,hi A Julka sie o 5.54 urodzila Ale nie ma co demonizowac. Wszystko bedzie ok dziewczyny. Dacie rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
tak jak ze wszystkim są opinie za i przeciw...ja uważam że skoro to podają to wiedzą co robią bo jeżeli było by to bardzo groźne i wynikała by z tego duża liczba powikłam u dzieciaczków to by tego nie robili albo przynajmniej ostrzegali co się może stać po tym...

tak jak po każdym leku mogą wystąpić skutki uboczne...nie ma co się przejmować trzeba być dobrej myśli aby tylko dzieciaczki były zdrowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Witam madzia_02 I tez przylaczam sie do pozdrowien dla daris
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Aga31 no to szybko u ciebie poszlo na nic sie nie zalapalas a jeszcze durni ci powiedzieli ze masz wrocic nastepnego dnia o 12 i co urodzilabys w domu? a maz by odebral porod co za ludzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
owie3ka to będzie mała księżniczka... ja też się może postaram kolejny raz o dziewczynke bo też bym chciała... te piękne sukienie i wiązanie włosków hymmm

witam Madzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok