Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
hejo hejo Milusia znow pieknie spala
marzenie ale on slodziak
u nas tez szaro nie chce sie wychodzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss nie ma to jak wyspana mama hihi
Tuptusiowata to rzeczywiście nieciekawie masz z tymi rozstepami i to cholerstwo jest trudno zlikwidować bo jedynie można załagodzić blizny po rozstępach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
dokladnie marzenie masz racje jak raz wyjda rozstepy to ciezko je zlikwidowac mozna tylko uzywac kremow ktore stopniowo rozjasnia i zmniejsza rozstepy.Slyszalam ze mikrodermadrazja pomaga na splycenie rozstepow i w aptece mozna kupic bardzo skuteczna masc contratubex cos takiego dokladnie nazwy nie pamietam masc jest mala ale bardzo bardzo skuteczna na rozstepy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wszystkiego naj... z lekkim chumorkiem w dniu Sw.Walentego

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
hej dziewczyn wróciliśmy od lekarza Oski waży 7940 wszystko okiteraz uciekam robic torcik walentynkowy miłych walentynek wam życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Fajnie czytac jak piszecie,ze po wizycie w helse dzieciatka ladnie przybywaja na wadze i ze sa zdrowiutkie
Mamuski cos musi byc z tym suchym kaszelkiem u dzieciatek bo i moj Gabis dzis rano lekko pokasluje Pewnie to z powodu suchego powietrza Ide dzis na wizyte do helse to sie spytam lekarkiDzis sie dowiem ile mu przybylo przez te dwa tygodnie od ostatniej wizyty
Zaczynam wierzyc tym artykulom,ze rozstepy sa dziedziczne-po Waszych relacjach tez by sie zgadzalo
Marzenie gratulacje dla Olika-dwa miesiace juz za Nami hehe Olik wyglada na tej foci jak maly dostojny przystojniaczek a usmiech ma nieziemski
Tuptusiowata to teraz zaczynamy odliczanko hehe Wkrotce dolaczysz do grona szczesliwych mamusiek
Dziewczyny ja dzis mam wizyte na 14.15 a nie na 15.45 Okazalo sie,ze mi sie terminy do lekarzy pomylily i do rodzinnego mam na 15.45 a do helse na 14.15 Jaki fux,ze zajrzalam dla pewnosci Wiec sie juz szykujemy powolutku do wyjscia Milusiego Walentego

Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Oj tak dzieciaczki nam rosna ,ale to jest dzielo naszego mleczka
Myslalam ze bede miala nie przespana noc po tych szczepionkach, a tu zonk malenstwo poszlo spac o 22.00 i wstala o 10.00.
Aga ta Twoja Julka tak wcina te nektaryne ,ze juz nie moge sie doczekac kiedy moja mala zabka bedzie tez juz tak wcinala ale jeszcze 3 miesiace
A teraz uciekam sie ogarniac bo maz szykuje mi jakas niespodzianke i mam byc gotowa na 16.00.
Oczywiscie kwiaty tez byly ,ale u mnie sa standardowo nawet bez okazji
Mile spedzonych walentynek wam zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Hej mamusie a ja też już po wizycie i wszystko jest w normie z ciśnieniem, uryną i z małym zdrowi jesteśmy jak ryba...Pani położna powiedziała po zmierzeniu mi brzucha że będzie raczej dzidzi do 3 kg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja akurat jakoś do rostepów powinnam być przyzywczajona, bo za dzieciaka jak mi biust urósł to mój pierwszy stanik był sportowy fajny a 2 tygodnie później od razu z mieseczką D i z kazdym miesiącem o miseczkę wiekszy wiec na biuscie mam tez spore rozstepy. Brane byly specjalne tabletki, mialam zakaz jedzenia nabiału jakiegokolwiek ale to też nic nie dało. Rozstępy są nadal. Jeden z lekarzy powiedził, że to dlatego, że mam rzadką skórę i bardzo wrażliwą na zmiany.

Najskuteczniejsze zabiegi operacyjne to:
www.solmed.com.pl/rozstepy.html

I ja powiem szczerze zastanawiam sie nad mikrodermabrazją oraz biostymulacja laserowa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
owie3ka18 - ja contactubex stosuje na blizne po cesarskim cięciu, musze poczytać w ulotce, czy to też na rozstępy działa.
Ja dziś byłam na usg mojej blizny i niestety sa komplikacje. Zawsze coś

Na pocieszenie kupiłam Idzie kilka ciuszków

A Ida mi coraz wiecej pokasluje, umowilam sie jutro do lekarza, zeby ja zbadal, wole nie czekac.

Idę teraz robić ciasto marchewkowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok