Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witamy nowa mamusie madzia_02 ,ktora wyszla z cienia i sie ujawnila
Jesli chodzi o rodzaje znieczulen to maja tu spory wyborGaz rozweselajacy napewno dziecku nie zaszkodzi-ja skorzystalam z tego sposobu znieczulenia w sporych dawkach i nic sie dzidzi nie staloGdyby ktorekolwiek ze znieczulen szkodzilo nawet w najmniejszym stopniu to podejrzewam,ze byloby niedostepne w menuDacie sobie rade z bolem dziewczyny-kazda z Nas mamusiek to przeszla i przezylysmy bol wiec i Wy nie bedziecie wyjatkiem
Tatus Gabrysia byl bardzo ucieszony ta niespodzianka-walentynka az ucalowal z calych sil synusia
Kolejne mamusie i przyszle mamusie dolaczcie do forum-zapraszamy,wyjdzcie z cienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja to sie np dopominac nie musialam o nic a tez ze mna bylo szybko jedynie na co sie nie zalapalam to na epidural tak dostalam wszystko gaz akupunkture i kochany termofor
hejo madzia
to ja tez sie przylacze do pozdrowien dla daris
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Hehe no napewno bedzie ksiezniczka juz ma tyle rzeczy kupionych przez babcie oczywiscie prawie wszystko rozowe no a moj chłopak to ciagle zyje malenka nadzieja ze moze jednak bedzie syn i ze bedzie z nim kopac piłke he he mowie mu ze moze nastepnym razem bedzie synek zeby sie nie martwil bo mamy czas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
owie3ka18 ,wody mi odeszly o 23. pojchalismy do szpitala o 12. Zeszlo sie do 1 bo badali mnie i wypelniali papiery. Kazali jechac do domu bo skurcze slabe. Dojechalismy do domu przed 2. Juz myslalam,ze zwariuje z bolu. Zadzwonilam do nich to kazali isc pod prysznic. No to poszlam ale sie zrobilo jeszcze gorzej. Znowu zadzwonilam,to laskawie powiedzieli,ze mam przyjechac. Bylismy tam z mezem o 5 rano. Do 5.30 szukali poloznej bo gdzies spala. Weszlam tylko na sale,rozebralam sie, 5 razy PUSH i Julka 5.54 byla Masz racje,ze mogla sie urodzic w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
aga31 no ale dobrze ze zdarzyliscie wrocic do szpitala na czas i nie siedzialas w domu i sprawnie poszlo 5 razy push ha ha tez bym chciala tak szybko przejsc porod a to twoja pierwsza córeczka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej dupeczki
A wy znowu o tych porodach hihi
Dzieki za pozdrowienia dziewczyny
Magda juz myslalam ze nigdy nie dolaczysz do nas-witaneczko i pytaj zawsze o co chcesz jesli sledzisz pilnie forum to wiesz ze jest nas duzo i ze wsrod nas sa mamusie,sa zascianki i nawet "Gabriel dwa" sie znajdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
owie3ka18 i spóźnieni3 - dacie rade, nie ma bata i nim się obejrzycie będziecie nam opowiadać jak to było u was ja też zęby boruję tylko ze znieczuleniem i jakoś dałam radę lekko nie jest, nie ma się co oszukiwać, trzeba przez to przejść i już. Ja miałam super fajną połóżną, która mi bardzo pomagała i podnosiła na duchu w chwilach 'zwątpienia"

Witam nową mamusię

aga31 - ciasto wyszło ok, ale troszkę suche i jak dla mnie mało wyraziste ;( zatem nadal szukam idealnego przepisu, heh
A dla Idulinki kupilam 2 sukienusie, komplecik z Muminkami, pare bodziaków, a tatuś kolejny bodziak muzyczny - tym razem AC/DC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
oj Daris

a kto to jest "Gabriel dwa"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów