Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
glupio mi teraz strasznie moze i link nie byl na miejscu ale ja tu bardzooo krotko jestem i tak naprawde o tym kraju wiem prawie nic i wolalam znac wasze zdanie....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Widzisz jak napisalam swoje zdanie to zostalam wysmiana,wyzwana od zasciankow a i moim corkom sie dostalo-czego nie zapomne Wiec gdzie tu wolnosc slowa i pisma???? I nie tylko mnie sie tu dostalo z tego powodu a dowody sa kilka stron wczesniej u Pani Daris
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Zascianek mowi DOBRANOC
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kochana w ramach scislosci: nie obrazilam twoich dzieci-od tego jestem daleka.. a jedynie twoj ewentualny styl wychowania ich..taka mala rozniczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Nic nie wiesz o sposobie wychowania moich corci wiec sie nie wypowiadaj...I nie pisz o mnie KOCHANA
Napisalas tak-

Doswiadczenie? Ze ty? Mozna sobie tylko pomyslec jak wychowalas
te dwie corcie skoro masz obawy ze trzecie ci zabiora

Wlasnie tym ublizylas tez i moim corkom -jesli nieswiadomie to naucz sie odpowiednio dobierac slowa tworzac zdanie Zreszta nie mam juz ochoty dostarczac innym rozrywki swoim kosztem odpisujac na Twoje pierdoly
Jest mi tylko przykro,ze tak podle postapilas
JA juz skonczylam ten temat i wszystko co mialam do napisania w tej kwestii to juz napisalam i mam nadzieje,ze juz nie bede musiala wiecej wracac do tego tematu
Zascianek mowi GOOD NIGHT
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak

pozal sie na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris szkoda na Ciebie slow
Dobranoc mamuski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzien dobry mamuski ale postów moze potem nadrobie z czytaniem jak sie Wam spało??? nam kolki daja w dupe w nocy;( za przeproszeniem i czemu od 3 dni sa silniejsze to nie wiem;( u nas dzis tak zimno ze pewnie nici ze spacerku ech pewnie dzis bedzie cisza na forum bo weekendzik i nasze chłopaki w domu wiec nie ma co siedziec przed kompem hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry mamuśki ale tu wrzało wieczoremi hihi po pierwsze to ja się nie boje ze mi dzieci zabiorą tylko pisałm ze byłam świadkiem jak dziecko opluło i skopało mame w sklepie i miałam wielkie oczy a takie sytułacje tez mają miejsce w Polsce na bank moj starszy synek ma 6 lat i w życiu mi takiej sceny nie zrobił a nie jest bity ani wychowywany zaściankowo bo broi ile wlezie ale wie gdzie jest granicaa zreszta laski są ciekawsze tematy dzisaj miałm cieża nocke Oskar jak by się wściekł płakłą grymasił a starszy zwymiotował tak wiec sie działo miłego dnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien dobry Co do spania,to Julka spala dobrze,tylko mi sie jakies durnoty snily Budzilam sie co chwila.
Monia, to chlopaki dali czadu w nocy,he,he Mam nadzieje,ze z Dominikiem to nic powaznego. Zjadl cos czy jakies chorobsko go lapie?
marzenie,te kolki to jakas paskudztwo. Oli sie meczy a Ty razem z nim. Oby sie szybko skonczyly
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok