Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris koncze te wywody!Wystarczylo nie komentowac Naszych obaw!Kazdy jakies ma!A gdyby nie prosba zebysmy skomentowaly ten artykul i cudowne nowosci norweskiego rzadu to wogle bym sie nie wypowiedziala...Widocznie nie mamy prawa do swojego zdania!Moze to i nie miejsce na takie rozmowy ale tu przeciez o dzieciach mowa w artykule i o przyszlosci Naszych dzieci wiec....Kto zaczal ublizac od zascianka i wysmiewac sie z Naszych obaw to nie wskaze palcem Koniec z mojej strony uwag pod Twoim adresem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No wkoncu!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris na przyszlosc prosba-szanuj odczucia i obawy innych zamiast sie z nich nasmiewac i im ublizac!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris dodam jeszcze ze mleko mamy w nocy jest pozywniejsze, a Natanek pewnie to wie

NANA ja tradycyjnie odmowie jesli ktos mnie poczestuje przy dziecku piwem lub winem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marta86 ja tez-zreszta nie lubie pic alkoholu i ludzie,ktorzy mnie znaja wiedza o tymNie mam zadnych nalogow -oprocz czekolady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jeszcze jedno!! Przestan powolywac sie na inne osoby bo ja tylko o tobie mowie,bo to ty odpisujesz!! Inne mamy nie maja z tym nic wspolnego wiec skoncz.
I jak w twoim mniemaniu ma wygladac wychowanie-az strach pomyslec skoro pytasz mnie czy nie zrobie nic jak mnie Natan opluje albo uderzy??
Co to za pytanie-zasciankowe wlasnie???? Zeby takie rzeczy sie nie dzialy to sie wlasnie dzieci WYCHOWUJE!! Obco ci brzmi-prawda....??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,Natanek moze pomylil dzien z noca,hi,hi Tak jak napisala Marta,nocne mleczko jest tluste i pozywne,wiec moze mu lepiej posmakowalo I faktycznie jakby byl glodny to na pewno by plakal. I to glosno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja bym plotek o zabieraniu dzieci ze szkoły nie słuchała z tego co wiem to BV dużo wcześniej ostrzega że coś się dzieje i kieruje w odpowiednie miejsca takie jak poradnie dla dzieci...a po jednej kłótni lekkiej raczej nic by nie było tylko poważne rzeczy wychodzą. Sa tu kobiety (pozazycie) które za wszelką cenę starały się wybielić a miały dużo większe problemy rodzinne i nie chciały skorzystać z dawanej im pomocy i narobiły postrachu wśród mam ja również osobiście w to nie wierzę i znam wiele osób które wychowały tu dzieci bez problemu a nawet jak miały jakieś problemy to mają zupełnie inne odczucia co do urzędu BV.

Według mnie przy dziecku można wypić piwko np. tato podczas grilla ale jeden opiekun zawsze powinien być w zupełności trzeźwy. Taki przykład bo ja z mężem nie pijemy wcale

pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Daris ublizylas nie tylko mnie ale i Aguss i halas i sie nie wykrecaj,ze tylko mnie mialas na mysli!One tez maja te same obawy a gdyby Aguss ich nie miala to by nie wkleila tego linka-proste!
Wychowalam dwie corcie i juz sa prawie pelnoletnie wiec ktora z NAS ma DOSWIADCZENIE W TEJ KWESTII!!Obie mnie kochaja i szanuja i zadna z Nich nigdy na mnie nie nakrzyczala i zawsze mialam ich szacunek!Wiec skoncz juz pisac te dyrdymaly i nie ublizaj Nam wiecej Klotnia z Toba to tylko strata nerwow i czasu!A pozatym nie denerwuj sie bo podobno nerwy powoduja zanik mleka!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh moze mu sie pomylilo kochana,rzeczywiscie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok