Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Tuptusiowata ty tez zaliczasz spacerki z dzidziusiem tyle tylko ze masz go pod serduszkiem a nie w wózku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Tych kilogramow to ile by nie bylo mozna to i tak zawsze bedzie za malo hihi
My zawsze bierzemy maksimum czyli lacznie 100 kg mamy a i tak chcialoby sie wiecej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
lady dosia tak z rygge lecimy 25 marca a wy??

zaliczylismy 2godz spacerek i zmarzlismy heh
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
ehhh.. a ja nie byłam na spacerku bo sił nie mam, Ida była na tarasie, ale nie było podskoków i wertepów wiec i specjalnie fajnie nie było )
Aguss - my tez z rygge, 4 kwietnia, przed samymi swietami dopiero ale mezon nie moze wczesniej wziac urlopu ale zostaje na prawie 3 tygodnie jejejejejeejjejeje
to Ty mi kochana musisz napisac potem jak bylo i czy marudzili cos w sprawie bagazu

a te niemieckie krople na kolke to SAB SIMPLEX, ponoc skuteczne sa tez. o tej masci to nie slyszalam :0 i tak sie zastanawiam - jak sie aplikuje MASC na kolke??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata Ty tez mozesz isc z malenstwem na spacerek i dotlenic Was oboje i Ty tez masz gondole tylko ze na sobie
Fajnie,ze bylysmy z maluszkami na spacerku i wykorzystalysmy ta piekna pogode bo nie wiadomo jaka bedzie jutro i szczerze Wam mamuski zycze pieknej pogody na Wasze juterkowe spotkanko
A ta masc na kolke to sie pewnie wciera w brzuszek kolistymi ruchami jak podczas masazu-tak domniemam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
lady dosia pewnie ze ci dam znac ale ja chyba wezme spacerowke jednak i Milusie dam tak na pol lezaco mam nadzieje ze bedzie juz cieplo ale wyslij mi lepiej wiadomosc z numerem tel bo ja moge nie miec w pol dostepu do internetu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
aguss, pewnie ze Ci podam numer ja tez o tym myslalam, tyle, ze nie wiem czy nie za wczesnie jednak?? bo jednak maluszek nie siedzi i taki malo stabilny bedzie.. Ida bedzie m iala 4 mies jak bedziemy leciec, Milusia chyba podobnie, nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja wlasnie pierwsze co sobie pomyslalam to czy to nie za wczesnie... i takie jest moje zdanie. Dziecko jeszcze nawet nie siedzi 5 miesiecy to zdecydowanie za malo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Tak, w WizzAirze ma się 6 dodatkowych po 32 kg każdy. A w Norwegianie tylko 2 na osobę i po 20 kg? Malutko. Bardzo a akurat w maju z mężem będziemy lecieć do Polski z maluszkiem więc myślałam, że trochę nawiozę rzeczy jak zawsze a tu klops

Daris napisz mi proszę czy jak kupiłaś dekoder w N to czy aktywowałaś go w Polsce zanim tutaj przywiozłaś czy nie musiałaś? Bo słyszałam dzisiaj, że kumpel z Cyfry nie aktywował w Polsce i teraz tutaj nie chce mu działać a w Polsce będzie za 3 miesiące dopiero.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Nic nie aktywowalam tuptusiowata Po prostu poszlam,kupilam,przywiozlam i mam hihi
Moze wlasnie dlatego ze "enka" to dobry wybor hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok