Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata jak dostaniesz skurczy to nie pedz do szpitala jak Strus Pedziwiatr tylko licz przerwy miedzy skurczami i jak beda krotsze niz co 7 minut bodajze to wtedy dzwon i sie anonsuj,ze przybedziesz wkrotceNo chyba,ze nie daj Boze by sie cos zlego dzialo Jak Ci odejda wody plodowe to tez dzwon a oni Ci powiedza za ile czasu masz sie do nich zglosic Bedzie dobrze-zobaczysz

ciazaporod.pl/porod_objawy_porodu_artykul,4052.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh babcie sa genialne robia panike straszna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Wiem wiem, zeby tutaj za szybko nie jeździc do szpitala, bo odesłać ze 3 razy mogą. Ja jestem spokojna jeszcze, ale jak babcie znowu coś wymyslą mi to wtedy zaczne sie denerwowac. bo stwarzają nerwową sytuacje.

Skurczy na razie brak, były rano ale bardzo rzadko i nie takie mocne. Wiec jeszcze mam czasu a czasu moim zdaniem Najchętniej wstałabym i posprzątała troche ale mam zakaz rruszania się z łóżka Nie lubie bezczynnie leżeć w łóżku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata oj rozumiem Cie z ta bezczynnoscia bo sama jej nie lubilam i nie lubie Ale pod koniec ciazy juz tak bylam ociezala i kostki tak mi spuchly,ze sama dobrowolnie lezalam i czesto odpoczywalam bo poprostu ciezko mi bylo wstawac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Hej mamuśki a ja już jakiś czas temu wróciłam ze spotkania zjadłam obiadek i usnęłam
było bardzo miło nacieszyłam oczy prze słodkimi dzieciaczkami się bardzo cieszę bo nawet mi trochę mamusie podpowiedziały od czego zacząć i do czego się szykować

Nasza 3-latka się trochę ponudziła heh bo myślała że takie małe dzidziusie się będą z nią bawić he he he ale bardzo jej się podobało i jak wracała do domu mówiła że by jeszcze kiedyś chciała pojechać do dzidziusiów

a tak propo Daris w tym całym zamieszaniu jak chłopaki po nas przyjechali zapomniałam was zaprosić następnym razem do siebie...aj gapa ze mnie więc deklaruje że następne mogę zorganizować u siebie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja mimo mojego biodra i bóli kregosłupa to szalalam po domu z praniem, sprzataniem, gotowaniem a potem wieczorami z bólu to w poduszke szlochałam, że czemu tak boli strasznie. A teraz też jestem ociężała strasznie, i biodro boli więc jak chodzę do łazienki to kuleje strasznie ale daje radę Więc jaos to będzie. Ale raczej nic dzisiaj nie zrobię już, żeby się nie męczyć na noc i zeby nie przyspieszyć niczego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No masz racje Tuptusiowata-nie szalej Sily zbieraj na porodowke bo Ci sie tam baaaardzo przydadzaJa tez mialam rwe kulszowa wiec wiem co przezywasz i jak to boliNajgorzej jak mnie bralo gdy wracalam z pracy-szlam jak kulawy pies zaciskajac zebyRaz mnie zlapalo jak lal taki zarabisty deszcz a ja od stacji do domu mam normalnym zdrowym krokiem 20 minut drogi a wtedy szlam ponad godzine i zmoklam jak kura brrr
spóźnieni3 to fajnie,ze spotkanko przebieglo w milej atmosferze-w koncu sie poznalyscie i nie jestescie juz tylko awatarami na forum I fajnie,ze dodatkowo skorzystalas na tym spotkaniu i dziewczyny Ci conieco podpowiedzialy bo doswiadczone sa i wiedza co mowia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
oj bole kregoslupa sa straszne myslalam ze w ciazy zwariuje a teraz czasem wcale nie jest lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja często tak chodziłam do sklepu czy na spacery i ludzie dziwnie wtedy na mnie patrzyli. Z wielkim brzuchem i na dodatek kulejąca to sobie pomysleli, że nie wiadomo co mi jest

Ale idę za to upichcić jakąś dobrą kolacyjkę, bo jeść coś muszę a w końcu jem więcej niż mój mężuś hehe

To dziewczynom się spotkanko udało, cieszymy się razem z wami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
no i są pierwsze doniesienia prasowe na temat spotkania na szczycie :0) w sumie nie mogło być inaczej niż super spóżńieni3 - nie ma to jak wiedza od innych mamusiek a na kiedy Ty masz termin?

Tuptusiowata, Agusss, Nana - bóle kręgosłupa w ciązy to masakra, mi tak siadł kręgosłup i kolana, ze teraz jak wstaje z Ida na rekach to wcale a wcale nie jest fajnie... eh starość nie radość.... mnie jak przyjeli na porodowke to nie moglam lezec - wszystko mnie bolalo i bylo fatalnie ale w czasie badania ktg tzreba lezec niestety i mi cos w biodrze przeskoczyło i nie mogłam potem chodzic i mi dali taki chodzik jak starsi ludzie maja, no po prostu szał był.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok