Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja juz zaprzestaje rozmow o wozkach w samolotach bo mi sie zacznie wydawac ze jakies zacofanie jest w XXI wieku
Gleboko...gdzies bym miala linie lotnicze gdzie nie moglabym wziasc wozka Kropka.
Tuptusiowata-nie mam polskiego konta.Operuje tylko norweskim i to z niego do nich place.Nigdy z nimi nie mialam problemu-jest extra hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No to super Daris, bardzo mi się to podoba Bo nie zawsze wszędzie można płacić z norweskiego konta dlatego wolałam zapytać żeby potem nie było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
niby pisze na stronie ze ma byc w pelni skladana spacerowka ale nie lecialam wiec nie wiem jak to jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja place wszystko z norweskiego i nie mam problemow Bedziesz napewno zadowolona
Jakbys mieszkala gdzies w Oslo albo w poblizu to bym cie zaprosila na rekonesans przed zakupem hihi a tak z Bergen to szkoda...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Bardzo mi miło ale fakt z Bergen to strasznie daleko Ale będę miała niedługo sprawę w Oslo i to nie jedną więc na kawkę jakąś się umówić by można było
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
No,ba-koniecznie
Tylko daj znac i juz hihi u mnie dla wszystkich zawsze drzwi otwarte
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Nie ma problemu Dam znać na pewno

A ja właśnie robię pranko ciuszków dla Maluszka które dostałam i które kupiłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Fajna bezpieczna stronka dla dzieci-nasze skarby jeszcze za male ale i tak nie zmienia to faktu,ze stronka jest THE BESTChociaz bajeczki moze by i przykuly juz ich uwage-przetestuje je na GabisiuJak klikniecie tam np. w kalendarz to w nim pozaznaczane sa wszystkie wazne swieta w danym miesiacu i oprocz tego wypisane sa one na dole-fajna sprawa!

www.sieciaki.pl/

www.sieciaki.pl/sieciotv/0,wszystkie,1/id/78

www.sieciaki.pl/dla-prasy#pliki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Cyfrowy Polsat tez mozna oplacac z norweskiego konta ale zaczyna mnie juz denerwowac.Juz 3 razy im sie pomylilo i wysylali ciage ostrzezenia ze faktura niezaplacona, mimo ze placimy zawsze kilka miesiecy do przodu. Trzeba wtedy do nich dzwonic, oni przepraszaja i po 2 miesiacach znowu to samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
tez mam cyfrowy polsat i tuptusiowata my aktywowalismy go tu w NO bez problemu. tylko do punktu sprzedazy dzwonilam podalam nr karty a po chwili juz mialam tv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok