Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
a u nas pepek sie nadal trzyma, juz 3 tygodnie ;( ale bylysmy w helsestasjon i powiedzieli nam, ze faktycznie dlugo, ale wszystko jest ok... ale na odpadanie sienie zbiera.
ja mojego maluszka smaruje tylko jak jej sie skora luszczy bardzo- w sensie jest sucha, a jesli nie, to nie smaruje. Ale ja Ide kapie tylko w emolientach.

dziewczyny a trzymacie jaka diete czy jecie generalnie wszystko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Dzieki tysia dzisiaj bedzie u mnie połozna wiec zapytam o to łuszczenie i czy moge użyc tego balsamiku a co do diety to ja juz nie wiem co jeśc bo wszedzie słysze tego nie jedz ,to uczula, po tym bedzie miał kolki a i własnie najstraszniejsze to sa te opowieści o kolkach że dzidzia wtedy okropnie płacze i o ogólnie cięzko mu pomóc ja mam nadzieje ze Oliwierek nie złapie kolek lady dosia to bardzo długo sie trzyma ten pepuszek ale na pewno wnet odpadniekurde dziewczyny nie wiem jak u Was to jest ale u mnie karmienie piersia czyni cuda z moja waga, codziennie spada jeszcze tylko 3 kg do mojej wagi sprzed ciązy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Marzenie,dlatego sie nie slucha co mowia dookola tylko po prostu trzeba obserwowac maluszka
Moj Natan ma kolke od pierwszego tygodnia zycia a jeszcze nigdy nie plakal z tego powodu tak okropnie jak to opisuja-na szczescie,wiec to chyba tez nie jest regula ze podczas kolki to juz tylko placz straszny.Moj maly tylko sie skreca troszke i wydaje odglosy jakby na kupke ale to wszystko-jak placze to z innego powodu-chociaz bardzo malo placze Napewno nigdy nie mial jakiegos ataku naglego silnego placzu.A kupki robi minimum 3 dziennie teraz.
Ja jem absolutnie wszystko i nie mamy zadnych uczulen,krostek,potowek itp Piore ubrania tak jak zawsze pralam w normalnym proszku i plynie- zawsze prasuje.
Jedyne czego nie jem to czekolada- ale to ze wzgledu na wage wlasnie hihi Mam nadzieje ze Oli wysciskany i wycalowany od cioci????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Wyściskany,wycałowany,wykochany tez tak mysle że nie bede słuchać nikogo mój tez czasami tak skreca nózki i sie napręzy ale nie płacze przy tym a kupy tez jakoś 3 razy dziennie i w nocy też z jedna a co do jedzenia jeszcze to mi sie zmieniły smaki,niektóre produkty co jadłam w ciązy teraz mi nie za bardzo podchodza ale też nie wariuje i nie mam jakiejs specjalnej diety,zawsze patrze na Olusia czy mu cos wyskoczyło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A ile od razu po porodzie zeszlo wam kg?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ja przytyłam 13 kg w ciązy i zeszło mi po porodzie 7 kg i przez tydz jak wrócilismy ze szpitala to zeszło mi nastepne 3 kg wiec karmienie piersia w moim przypadku pomaga a i już jestesmy po wizycie położnej mały Oli od poniedziałku z wagi 3820 przybrał na 4060 głodomorek mój kochany
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No i dobrze ze ma apetyt to zdrowy a to najwazniejsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dziewczyny Wam tez połozne mówiły żeby od czwartego tyg dawac tran??? bo ja myślałam że od trzeciuego no i jak jest z tymi szczepionkami??? powiedziała że dopiero ww trzecim miesiącu i to dziwne że nie ma nic wczesniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Marzenie to Ci chlopak rosnie no z tymi szczepieniami tak jest ze w norweskim systemie pierwsze jest jak dzidzia skonczy 3 mieiace, ale sama tez mozesz powiedziec jesli chcez jakie dodatkowe lub wczesniej, za odplatnocia pewnie zaszczepia,

Jak przygotowania do swiat?. Ja dzis ciasta robie , makowiec juz jest i sernik wlasnie wyciaglam z piekarnika , zaczyna pachniec swietami jutro posprzatam , zrobie reszte jedzonka i jestesmy gotowi do swietowania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
A tu Emilek, za 1,5 tygodnia konczy 4 mieiace
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok