Ale z Julki śliczny krasnal hi te ubranka sa fajowskie;P ja nawet nie mam sił na świateczne zakupy,na razie to tocze sie po domu ale jak tylko dojde do siebie biore małego na shopping w końcu przyznali mi macierzyńskie i juz nawet kaska na koncie jest więc odbije sobie z Oliwierkiem te wszystkie bóle na zakupach nic tak dobrze nie poprawia humoru Wera to teraz na Cebie kolej,ja to myślałam na końcówce że moja ciąża nigdy sie nie skonczy i teraz chce tylko zapomniec co sie tam działo
oczywiscie, ze bolalo jak cholera, ale nie ma co tego rozpamietywac.... bylko, minelo i trzeba sie cieszyc, ze minelo
byc moze gdybym doszla do fazy parcia zmienilabym zdanie, choc przyznac musze, ze pierwsze dni karmienia cyckiem byly koszmarem faktycznie, szczegolnie gdy pokamu bylo malo.
aga - cudny stroj - skad go wzielas? Po prostu piekny, a julka wyglada w nim no po mistrzowsku!
lady_dosia, kupilam w KappAhl Sliczna masz coreczke
marzenie,masz racje,zakupy czynia cuda
A ja juz w Polsce. Julka praktycznie cala droge spala wiec bylo ok
Nasza strona korzysta z plików cookie w celu optymalizacji działania strony, analizowania ruchu oraz dostosowywania treści i reklam do Twoich preferencji. Zgodnie z wymogami Google, korzystamy z trybu zgody, który pozwala kontrolować, jakie dane są gromadzone i przetwarzane. Możesz wyrazić zgodę na wszystkie kategorie plików cookie lub zarządzać swoimi preferencjami. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce prywatności.
Niezbędne
Te pliki cookie są niezbędne do działania strony i nie można ich wyłączyć w naszych systemach. Są one ustawiane w odpowiedzi na działania użytkownika, takie jak ustawienia prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych.
Analityczne
Pliki cookie analityczne pozwalają nam mierzyć ruch na stronie i analizować, jak użytkownicy z niej korzystają. Dzięki temu możemy poprawiać funkcjonowanie strony oraz dostosowywać jej treści do potrzeb użytkowników. Korzystamy z Google Analytics w trybie Consent Mode, który działa zgodnie z Twoimi preferencjami. Jeżeli nie wyrazisz zgody, Google Analytics ograniczy gromadzenie i przetwarzanie danych.
Marketingowe
Pliki cookie marketingowe są wykorzystywane do personalizacji reklam, które widzisz zarówno na naszej stronie, jak i na stronach partnerów zewnętrznych. Dzięki nim reklamy są bardziej trafne i odpowiadają Twoim zainteresowaniom. Google Ads działa zgodnie z trybem zgody, który dopasowuje poziom personalizacji reklam do Twoich ustawień. Możesz zdecydować, czy chcesz, aby Twoje dane były wykorzystywane do wyświetlania spersonalizowanych reklam.