Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
No chociaz bym wolala urodzic w styczniu niz grudniu ale niestety to nie od nas zalezy
No nie dosc ze podobny termin to jeszcze jak bedziemy mieli synka to tez ma byc Oliwier
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Wiecie dziewczyny a mi sie zdarza ból brzucha np jak kichne albo się śmieje mocno aż czasem się boje zebym nie zrobiła synkowi krzywdy. I odrzuciło mnie od octu czego nie zjem z octem to lece wymiotuje a ja tak lubie ogórki.

Mam pytanie nie przyswajała któraś z was mleka? bo ja nie pije mleka ani żadnych przetworów w wiekszych ilościach bo mam bóle brzucha biegunkę i twardnienie brzucha jeszcze przed ciąża tak mi się porobiło i boję się problemów z karmieniem...albo że dzidzi tak jak ja nie bedzie mleka chciało...

Położna norweska napisała mi coś takiego a ja nie wiem co to...może któraś wie co to jest bo ja nie znam norweskiego: VESTRE AKER BYDEL HELSESTASJON
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
hejka dziewczynki mam synka 5 miesiecy skonczyl i jest karmiony sztucznie i mam pytanie jak wy odzywiacie swije malenstwa to znaczy ile mleka o ktorej godzinie jakie zupki itp chodzi mi o jadlospis a kasiar dlaczego znow za 4 tygodnie do polski wyjzezdzasz jak dopiero worcilas????? pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
spuźnieni3 ,Helsestasjon w rejonie Vestre Aker, helsestasjon to jakby osrodek zdrowia ale dla zdrowych dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Matyna- ja karmie butla, mamy 5 posilkow dziennie. Rano jest mleko z kaszka, pozniej deserek, kaszka, obiadek i kaszka

Co do wyjazdu to teraz bylismy w PL bo mielismy swiatowa wystawe kotow
A 30.11 wylatuje juz na swieta, ale z Zuzia, bo maz ma egzaminy i przylatuje krotko przed swietami.
Numeru dalej nie mam wiec nic mnie narazie tu nie trzyma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Witajcie dziewczyny Pisze w imieniu Daris gdyz bidulka lezy w szpitalu ,ma internet ale nie moze zalogowac sie na swoim koncie mojej norwegii ale czyta wszystko co piszecie Dziekuje Wam wszystkim za wsparcie , ale nadal nic sie nie dzieje bo maly jest uparty .Jedzonko jest okropne .Ale mimo wszystko duchem jest nami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Daris trzymaj sie!! Niech maly juz wyskakuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daris,a to maly lobuziak z tego Twojego synka Siedzi i siedzi w tym Twoim brzuszku i ani mysli wychodzic Chyba masz tam super wygodnie No ale czas wynajmu sie skonczyl i czas wyskakiwac do mamusi i tatusia Trzymaj sie dzielnie. Juz niedlugo bedzie po i bedziesz tulic synka w ramionach Pozdrawiam cieplo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kochana moja trzymaj sie tam i pisz mi jak bedzie sie cos dzialo
nam tez sie nie dalo zalogowaj na mojej norwegi;/
a jedzonko heh dasz rade jakos ryba jest okropna;p
buziole od nas;**
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj