Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ale tu glosno sie zrobilo hihi, a tylko chwilke mnie nie bylo
Fryzjer nie wypalil-oficjalnie ale nieoficjalnie okazalo sie ze najlepszego fryzjera to mam w domu w postaci meza hihi - podolal zadaniu wiec jestem bardzo zadowolona
Malenstwo wcale sie nie spieszy-powtarzam juz to od kilku stron
Tak wiec jutro idziemy do szpitala i zostajemy wiec hmm chyba nie bede teraz czesto pisac chociaz laptop zapakowany wiec jak tylko bedzie czas,mozliwosc i internet taki w miare to bede slac info dla was kochane co tam z nami Poki co trzymajcie kciuczki,zeby ten moj byczek szybko wyskoczyl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Daris a ja pamientam jak niedawno pisałyśmy na gg i ty byłaś w połowie a ja poczatek jejku jak ten czas szybko leci.... Obie bedziemy mieli synów więc wiesz teraz to obowiązkowo musimy chłopaków zapoznać bo mój w domu to tylko bedzie miał do dyspozycji 4 letnia księżniczkę mojego szwagra.

A no jestem prze szczęśliwa cieszę się że wszystko jest super jak narazie no i mój mąż szczęśliwy bo to w końcu synio. Szkoda mi trochę warkoczyków i tych różowych sukieneczek ale może następnym razem he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh leci ten czas,leci...nawet chyba za szybko jak dla mnie Fajnie ze wszystko oki na tym usg..to zawsze najwazniejsze.Ale tych chlopaczkow to nam sie teraz troszke narobilo co dziewczyny?-ostatnio caly czas slysze ze chlopaczki sie beda rodzic..no ale tego to nigdy nie wiadomo na 100% wiec... Oki doki ja uciekam juz z neta.Do uslyszenia dziewczynki!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga mam mam maz z tym walczyl heh wielkie dzieki
mam pytanko jeszcze zamecze was teraz pytaniami ale wiecie dzidzi moja ma dopiero tydzien i same pytania mi sie biora juz was przepraszam dziewczyny ktore karmia albo karmily jecie wszystko czy macie jakas dietke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daris,powodzenia Szybkiego powrotu do domku z synusiem
agusss,ja nie zastanawiam sie za bardzo nad tym co moge a co nie. Jem na co mam ochote. Na poczatku obserwowalam Julke bardzo. Ale tylko po sliwkach troche ja bolal brzuszek. Zadnych wysypek ani plamek nie dostala po niczym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
Agusss ja na poczatku to prawie nic nie jadlam...codziennie rosolek i kurczaczek na parze z ziemniaczkami i marchewka gdy wyszlam ze szpitala nie wiedzialam ze nie moge jesc kalafioru i skonczylo sie to kolka od 22 do 3 w nocy ale dzieciaczki sa rozne, niektore mamy moga jesc nawet bigos a niektore musza sobie wszystkiego odmawiac...trzeba probowac jak reaguje twoja corcia nie jadlam tez cytrusow i truskawek bo uczulaja ale czekolady juz nie moglam sobie odmowic
daris szybkiego liczenia malutkich paluszków i powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Cześć dziewczynki mnie tez dawno tu nie było i wiecie co od dwóch dni tak mnie dziwnie boli brzuch na dole a jak dzis wstałam to mnie wręcz kłuło w pachwinie i brzuch znów twardnieje nie wiem co sie dzieje mam nadzieje że posiedzi mój synalek do 18 grudnia i nie zrobi niespodzianki i nie wyjdzie wcześnieja tak ogólnie to mamusiek przybywa na forum Aga Julka juz taka duża smerfetka Aguss juz ma swoją Milenke w domku no i teraz Daris Twoja kolej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie,jednym dzieciaczkom zaszkodzi a innym nie. Trzeba obserwowac i wtedy zobaczysz, jak Milenka reaguje Co do kalafioru, to jem czesto i nic sie nie dzieje. Ale Gabek zareagowal. I badz tu madrym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,wlasnie o Tobie myslalam. Patrze na forum a Ty nic nie napisalas z rana Ktory to juz tydzien u Ciebie? Z twardnieniem brzucha to ja tez mialam przerwy a potem wracalo ze zdwojona sila. Tyle,ze u mnie to byly prawidlowe skurcze przygotowujace do porodu. No i dobrze przygotowaly 25 minut i po krzyku Moze u Ciebie tez tak bedzie Oczywiscie tego Ci zycze Ale jak bedziesz na wizycie to powiedz o tym poloznej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga dzisiaj 34 tydz mi sie zaczął i jeszcze czasu troszkę do terminu mam wizyte w srode to powiem połoznej tylko ze jak mi powie że to normalne to chyba zwariuje heh no ale może rzeczywiście to normalne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok