Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
jejku jak ja to czytam to coraz bardziej sie boje mi to tam jedno jaki pokoj byle by wszystko bylo oki i szybko ja to chyba juz wariuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss, wiem,ze ciezko nie myslec. Tez czasami wariowalam od tego myslenia. Ale bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
o w zwiazku z tymi paczkami/kurierami, to co polecacie, jaka firme nie droga i najlepiej na cala norwegie bo ja spod trondheim jestem to nie wiem czy wszystkie cos dalej rozwoza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
To ja chyba jakas nienormalna jestem tylko Ja wogole nie mysle... wiem ze to nadejdzie i to za dwa tyg- nie wczesniej i to wszystko..a poki co codziennie wstaje z mezem 5:40 sniadanko mu zrobic,robie obiad, sprzatam,chodze na zakupy i jedyne o czym mysle w zwiazku z malenstwem jak mi sie juz zdarzy to to,ze za te dwa tyg cale zycie mi sie przestawi i nie bedzie juz tak latwo sobie wyjsc na zakupy np na takie nattåpent ktore sie odbedzie w czwartek w moim ulubionym centrum handlowym
Wogole sie nie czuje jakbym byla w ciazy,zadnych pozniejszych dolegliwosci typu zgaga czy opuchlizna..zadnych himerkow czy zmian nastroju..nawet juz nie tyje i brzuszek mi nie rosnie.No jedyne na co moge sie poskarzyc to zakladanie i wiazanie butow-istny koszmar hihi
Ale z tym pokojem to w takim razie musze poloznej zapytac..Aga31 a ty tez bez znieczulenia rodzilas? Bo juz nie pamietam czy pisalas cos o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
W zwiazku z kurierem to nie mam pojecia jaki leci dalej w Norwegie, bo ten o ktorym tu byla mowa niedawno tj Speedtrans to zahacza tylko o Moss i Oslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,bez znieczulenia Jakas masakra to byla, ale dalam rade Ja tez sie dobrze czulam w ciazy. Pracowalam do ostatniego dnia. A myslalam tylko o tym,czy Julka bedzie zdrowa. I to mnie strasznie dobijalo. No i mialam powod. W rodzinie mojej zdarzyl sie przypadek chorego dziecka. Jakos porodu nie balam sie wcale. I jak sie zaczelo,to tez wszystko przyjmowalam na spokojnie. No i faktycznie z tymi butami byl problem. Nie wspominajac o obcieciu paznokci u nog
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ni mi pozostalo jeszcze 2,5 msc. Caly czas pracuje*sprzatam* ale zaczynam sie zastanawiac czy od listopada nie pojsc na wolne, czy dziecku nic sie nie dzieje tym bardziej ze juz mnie zaczyna meczyc jezdzenie do pracy rano popoludnie i wieczor ;-/.
A od kiedy zaczelyscie miec czestsze wizyty u lekarza?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
oj aga mam takie same obawy u nas tez sie urodzila chora dziewczynka moze temu tak mysle i wariuje;(
wiazanie butow obcinanie paznokci jeszcze u mnie spoko ale mam problem z goleniem sie mam straszny heh;p
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Yhm zakladanie butow,obcinanie paznokci pozniej malowanie ich i rzeczywiscie golenie Kompletnie o tym zapomnialam ale to tez jest masakra
Ojej to wy rzeczywiscie mialyscie sie czym martwic jak mowicie ze mialyscie jakies przypadki w rodzinie-gdybym miala to w takim razie tez napewno myslalabym wiecej.
Ale fajowo Aga31 ze bez znieczulenia-teraz jestes moim guru Ja tez musze dac rade- i dam
Co do wizyt to przez caly czas mialam raz w miesiacu a od okolo miesiaca przed terminem mam co tydzien.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Hej, dawno mnie nie było byłam w PL i tak teraz czytam o tych problematycznych czynnościach w ciąży ale jakoś sie nie boje tylko ciesze. Pochwale się byłam dziś u lekarza i moje dzidzi jest strasznie ruchliwe ciezko bylo je złapać na zdjęcie to sie kładł to podnosił rece do góry to nogi i tak ciagle az lekarz sie smial ze strasznie sie wierci wszystko ogólnie jest ok i coraz blizej... teraz mam 15 tydzień
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok