Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
anetak24 , witamy z powrotem
agusss, ja jak bylam to tez przyszly dziewczyny bez zglaszania sie i nikt ich nie wygonil Nawet byla dziewczyna ktora rodzila na Ulleval ale znalazla ogloszenie na Mojej Norwegii i sobie przyszla. Takze idz smialo
marzenie,a co z tym formularzem. Napisalas juz?
Ja mam sajgon z Julka. Calkowicie odrzucila mi butelke i tylko cyca chce. A wszedzie pisza,ze jak dziecko pociagnie z butli to juz cyca nie bedzie chcialo. No i mam problem. Technika ssania zaburzona przez butle. Za plytko lapie i boli jak cholera. Bylam dzisiaj w helsestasjon i godzine walczylysmy z polozna. Troche pomoglo i mam nadzieje,ze bedzie lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
chyba musze sobie jakies kanapki na jutro zrobic a poza tym fajnie sie składa że jutro ten kurs bo przy okazji odwiedze centrum w Lillestrom bo jest wyprzedaz Aga nic nie wypełniłam,patrzyłam na to i sama juz nie wiem które punkty ja mam wypełniać ale jak tak przeczytam dokładnie to myśle że dam rade to Julka w ogóle nie chce butli?/nic a nic???mi tutaj w aptece baba doradziła butelke z medeli jakaś nowośc że niby nie zakłuca karmienia piersia z połączeniem własnie z ta butelka ale czy sie sprawdzi to nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Nie bylo mnie kilka dni myślałam że bede miała straszne zaległości a tu cichutko.
To straszne z ta depresją...wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki i napewno wszystko będzie dobrze.
A ja chciałam się pochwalić po raz kolejny że strasznie rosne jak wcześniej schudłam 5 kg to teraz mam swoją wagę ale brzuszek ogromny i jem duzzzooo już w jeansach sie nie zapnę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie, no nie chce wcale. Widzialam ta butelke, ale czy jest lepsza od normalnej to nie wiem. Julka teraz toleruje tylko cyca a ja walcze,zeby zaczela dobrze chwytac. Raz jej sie uda a raz nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
moze sie tu jeszcze dzis ktoras pojawi bo mam pytanko to na 9 jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
aguss na 9 ale juz pewnie nie zobaczysz tego posta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA TO SIE NAROBIŁO MAM NADZIEJE ZE JULKA SZYBKO WRÓCI DO WPRAWY I CYCKIEM I BEDZIE OK POZDROWIONKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,no wlasnie, narobilo sie Ja nie wiem o co chodzi. Zarla z butli az jej sie uszy trzesly. A tu nagle w zeszly poniedzialek rano zrobila bleeeeeeeee Fakt,ze dawalam cyca w nocy bo mi sie nie chcialo wstawac. Ale calodobowego karmienia na razie nie ogarniam. Wczoraj jak bylam w helsestasjon,to babeczka sie smiala,ze to ja ma problem. Julka sie najada bo mam bardzo duzo pokarmu. Wiec nawet jak za plytko chwyci to mleko sie leje do buzi. A ja kwicze z bolu. Ale dzisiaj udalo mi sie dobrze ja przystawic. Miala jezyk na dolnej wardze i szeroko otworzyla buzie. Bolalo zdecydowanie mniej. Caly czas szukam dogodnej pozycji. Ale jest lepiej niz tydzien temu, wiec wierze,ze sie uda Pozdrowionka dla Was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
I jak tam dziewczyny po kursie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Marzena Maciaszek
(baldeczek)
Wiking
Hej dziewczyny czytam od jakiegos czasu co piszecie tez jestem w ciazy i pomalu zaczyna mnie to wszystko przerazac. kiedys czytalam ze zamawialyscie jakies paczki w sklepach to sa jakies probki dla dzieci czy o co z tym chodzi prosze o jakas odpowiedz. a mam pytanie mam starsznie gorace piersi czasami czy to dobrze czy zle?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok