Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,no wlasnie nie kupuje go juz,bo nie pasowal mi. Teraz piore w Blenda i jestem zadowolona agus8304, nakladki sa ale w baby shop albo barnas hus. W aptece jest malo rzeczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja se mysle co to za nowa mamusia aga a to ty zmienilas na zdjecie juleczki
aga a pierzesz tlyko w proszku czy plyn do plukania tez uzywasz??

marzenie kupujesz taki spiworek do wozka czy jak i gdzie kupujesz jak cos??

sara powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
no właśnie, taki śpiworek i co pod to zimą? jeszcze kombinezon?

ja w czwartek byłam pierwszy raz u położnej, w sumie fajna babka, tylko jakoś tak te badania moczu i krwi dziwne... pani sama zbadała wsadziwszy tam coś w rodzaju papierka lakmusowego i porównawszy kolor z wzornikiem i powiedziała ok, a krew brała z palca i tylko hematokryt na miejscu sprawdziła. Ale powiedziała mi, ze lepiej zebym poszła do fastlege też, bo mam niedoczynnośc tarczycy i biore na to leki.

Ogólnie mi powiedziała, że zgłosi mnie ddo mojego szpitala i gdyby było coś niepokojącego tpo mam natychmiast dzwonic tam.

A tak na marginesie zapytam, kiedy przestanie padać??????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,plukam tez w odrobinie plynu, bo jak wypralam bez to ubranka byly dziwnie sztywne A zdjecie zmienilam ze 3 dni temu ale dopiero dzisiaj zaskoczylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny mam pytanie czy szczepiłyście swoje maluszki przeciwko rotawirusom ? ja byłam dziś w aptece pytać o szczepionke rotarix kosztuje 464 kor trzeba ja zamówić i czeka sie 2 dni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Na pierwsze pranie wypróbuje może dzidzia nie złapie alergii żadnej;( Aguss ja śpiworek bede miec w zestawie z wózkiem wiec tutaj nie kupie , no chyba ze bedzie bardzo lichy to bede musiała sie zaopatrzyć w nowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
halas
szczep dziecko na rotawirusa i nawet się nie zastanawiaj w nor szczepionka jest tania jak barszcz a tyle korzyści że okienka by brakło podaje się do picia w 2 dawkach do 6 mies życia dzidzi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,ja bede szczepic Jule na te rotawirusy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ok dziewczyny szczepie i się nie zastanawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
musze pocieszyc niektore z Was bo ja tez nic nie mam jeszcze, pare duperelkow tylko a juz 30tydzien leci...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok