Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
o to ja musze koniecznie śmignąc po kombinezonik, ze śpiworkiem poczekam do zakupu wózka, może będzie w zestawie
My mamy już kołyskę - taką rety starą, drewnianą, co w rodzinie męza przechodzi z dziecka na dziecko i ma wypisane wszystkie imiona wylulanych dzieci, a w swoim pokoiku Idka będzie miała łóżeczko, mam nadzieje, że będzie chiała w nim spać i nie będzie wyglądała jak łódeczka na oceanie.

Lizzi rety, złamana rękai to w przedszkolu????To masz pecha, mam nadzieje, że tabletki pomagają i bardzo nie boli, ale uważaj na siebie!

MamaNel - nic się nie martw, zacznij robić listę rzeczy naprawdę potrzebnych, bo przy pierwszym dzidziusiu łatwo kupić za dużo zupełnie niepotrzebnych i niepraktycznych rzeczy - tak słyszałam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
dzieki aga31 za odpowiedz
26tydz to juz za 2 tyg. Nie nadaze przeczytac wszystkich waszych postow ale co do ostatnich to widzialam sliczne spiworki w Lindexie np po okolo 300, 400 kr i w H&M. I planuje taki kupic bo moje bobo urodzi sie w 1 tyg stzcznia. Wozek juz kupilam, a po lozeczko wybieramy sie w nastepnym tyg. Moze rowniez kupie kolyske do salonu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
daję radę

dziewczyny ja jestem bardzo zadowolona z dziecinnych ciuszków H&M tylko tam kupuję nawet jak nie ma wyprzedaży ubieram synka od stóp do głów
polecam dzieciaczki bosko w nich wyglądają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny, nasza Zuzia rosnie (6kg ) dzis przylatuje moja tesciowa, w niedziele mamy chrzciny a za tydzien w srode juz wracamy do domku

Co do kombinezonow to ja mam dwa na zime i dwa polarowe na jesien

Co do szczepionki na rotawirusy to ja sie zastanawiam, zdania sa podzielone, moze mi doradzicie dziewczyny?

A to moja mala "raczka" <3 (moj maz ma stopke)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny, nasza Zuzia rosnie (6kg ) dzis przylatuje moja tesciowa, w niedziele mamy chrzciny a za tydzien w srode juz wracamy do domku

Co do kombinezonow to ja mam dwa na zime i dwa polarowe na jesien

Co do szczepionki na rotawirusy to ja sie zastanawiam, zdania sa podzielone, moze mi doradzicie dziewczyny?

A to moja mala "raczka" <3 (moj maz ma stopke)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zdublowalo sie przepraszam

My tez kupujemy ubranka w HM i jeszcze Lindex lub Cubus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
kasiar ale ty i twoj maż gdzie macie te tatuaże i kto wpadł na pomysł by je zrobic ja rowniez zastanawiam sie nad ta szczepionka na rotawirusy i niewiem co zrobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja wpadlam na pomysl oboje mamy na barku/lopatce po lewej stronie zrobione ze zdjecia od Zuzanki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga mam nadzieje ze twoja chrzesnica jest grzeczniutka i moja milenka tez bedzie

kasiar a co jak bedzie drugie dzidzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kasia pewnie bolało robienie tatuażu dziewczyny a kupowałyście może sterylizatory i podgrzewacze do butelek??? czy to zbędny zakup???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok