A jestem sobie na forum jestem

Czytam codziennie i skoro juz pisze to napisze ze akurat jutro zaczyna mi sie 35 tydzien a dla swiezynek na forum przypominam ze termin mam na 25 pazdziernika

Co do wszystkich akcesoriow to uwaga- nie mam jeszcze nic

Tzn kupowalam juz dwa wozki oczywiscie w PL ale sprzedalam ( wiadomo zeby na nich zarobic )

tak samo zrobilam z kolyska wiec tez juz nie mam

Swoj wozek kupuje tutaj w barnevognhuset bo o dziwo cena jest prawie taka sama jak w Pl a mniej zachodu,dlatego mam jeszcze czas na kupno tego jedynego

Byl tez temat czy lozeczko czy kolyska to moge napisac ze my kupujemy kolyske moze nawet taka sama jak sprzedalismy-w sumie ladnie wygladala jak tak sobie stala jakis czas

A co do tych mniejszych rzeczy to hmm w sumie mam tylko to co z tych gratisow przyszlo te male probeczki wszystkiego,pampersiaki sasiadka mi non stop podrzuca bo jej maluszek szybko wyrasta i jej zostaja wiec mam cala szuflade juz i mam jeszcze jedna jedyna butelke antykolkowa Lovi ktora sama kupilam kiedys w Pl ale oprocz tego nic- choc to juz zawsze cos

Mam jeszcze czas-mimo ze leci szybko

Co do karmienia to tez oczywiscie planuje karmic tylko piersia dostalam od poloznej super ksiazeczke o tym jak karmic prawidlowo zeby nie miec ran i zeby sie dziecko najadalo ale jak to bedzie w praktyce to sie okaze i napisze wam na gwiazdke hihi

Bez wariacji-kompletny luz

Napewno przyjdzie czas na zmartwienia.