Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
hmmm no wlasnie sama nie wiem czy i kabinezon i spiworek to bedzie moja 1 zima tutaj tak naprawde nie wiem jak jest zimno;/
kombinezony mam alev wydaje mi sie ze one nie wystarcza;/

aga slodkie to zdjecie

ja mam prawie wszystko z pol wiec nie musze tu latac i to mnie cieszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kochane moje, ale tu zima taka sama jak w Polsce A nawet ta zeszla byla lepsza niz w Polsce. Bylo cieplej i mniej sniegu Co do spiworka to ja tez mam w komplecie z wozkiem. Wyglada solidnie ale czy tak jest to sie okaze
Dziewczyny,a w czym macie zamiar klasc dziecko spac? Kupilyscie lozeczka albo cos innego? Bo ja kupilam lozeczko ale Julka w nim na razie nie spi. Jest dla nie jakies za wielkie. W dzien polezy tam ale w koncu do sypialni kupilam mala kolyske
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
złamałam reke dzis przed przedszkolem to duzo sie nie na napisze
pozdrawiam dziewczyny i uwazajcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lizzi,cos Ty robila przed tym przedszkolem,ze az reke zlamalas???? A tak na powaznie,to pech straszny. Boli taka zlamana reka? Ja odpukac jeszcze nic nigdy nie zlamalam. I niech tak pozostanie Ale wspieram Cie duchowo i zycze szybkiego powrotu do zdrowka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
aga31 biegłam z dzieckiem jak zwykle spużniona i tyle co go z rąk zdjełam bo on wchodzi po słupkach dla wózków no i jakoś głowę odwróciłam i jak synuś który jeszcze nie mówi powiedział BAMMMM no i bam ręka w gipsie a 7 miesięcy temu jak zbiegałam po schodach o 1 w nocy bo dawałam mu pić połamałam nogę trójkostkowe złamanie 4 długie śruby 10 tyg w gipsie po tyłek ja mam serio pecha
więc dziewczyny nawet do płaczącego dziecka śpieszcie się powoli aż z bólu sama się chichrałam co za kalectwo ale mam super przeciwbólowe tabletki jeszcze po nodze

i ja do norwegi się wybieram
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga mam nadzieje ze bedzie cieplej niz w polbo biedna by byla Milenka taka zapatulona we wszystkoaga a widzialas gdzies fajny spiworek moze??
a i ja tez mam lozeczko zobaczymy jak to bedzie ale kolyski mi sie zawsze podobaly sa sliczne

ojejku lizzi nie zazdroszcze:/ aj musisz byc strasznie zwariowana heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
witam jestem tu nowa
POrod mam na poczatek stycznia. Niestety nie znamy plci naszego malenstwa. Czeka nas wiec niespodzianka. Zaczynam sie troche martwic jednak wyplata macierzynskiego czy jesli pracuje na okolo 60 %etatu ponad rok to czy mi sie nalezy. ludzie roznie pisza na forum uff.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ja bede miec łóżeczko ale też z funkcją kołyski wiec mam nadzieje że Oliwier bedzie dobrze spał a śpiworki do wózka widziałam w sklepie barnas hus i kosztowały cos koło 500 kr a kombinezony tez cieplutkie tu widziałam tak do 400kr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ale widziałam tez za ponad 1000 kr śpiworki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja tez mam lozeczko z funkcja kolyski ale jak na razie jest za duze dla Juli Co do spiworkow,to faktycznie wszystko mozna kupic w barnas hus albo baby shop wera1517, mysle, ze nalezy Ci sie. Aby nabyc praw do platnego urlopu maciezynskiego musisz miec dochod (ze stosunku pracy lub L4) w ciagu 6 z ostatnich 10 miesiecy przed rozpoczeciem okresu zasilkowego (3 tyg. przed terminem porodu). Nie ma napisane nic o tym,ze ma to byc praca na caly etat. Chodzi o dochod. Mnie nikt nie pytal ile pracuje, tylko wzieli pod uwage moje dochody i na tej podstawie przyznali wysokosc macierzynskiego Jak skonszysz 26 tydzien to zloz wniosek do Nav. I czekaj na odpowiedz. Zycze powodzenia agusss, Milenka- jakie slodkie imie Mam chrzesnice o tym imieniu lizzi, juz wiecej nie rob BAMMM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok