Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina,jak sama nie zabezpieczysz,to oni chyba tego nie robia. Widzialam kilka razy jak wozek wychodzi pierwszy,przed torbami. Wyciagal go zawsze pracownik i podawal mamie. Ale nigdy nie byly niczym ponakrywane. Wiec jesli masz jasny wozek to lepiej go sobie owin w folie albo jakis pokrowiec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
dzięki dziewczyny chyba tak zrobię, włożę go w worek chyba mam zielony wózek więc napewno by sie pobrudził, a oni pewnie sie nie pierdzielą z wózkami z resztą z walizkami również
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina,to milego lotu i pobytu w Polsce Jak bys mogla,to prosze napisz gdzie zrobilas zdjecie Adasiowi do paszportu i jak to w ogole wyglada przy takim malym dziecku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga31 my wyrabialismy paszport na policji i tam jest taki automat do zdjec, jest tez taka biala dykta ktora dajesz miedzy siebie i dziecko, no i trzymasz dziecko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
nowej mamusi gratuluje

dziewczyny mam pytanie rodzila albo bedzie rodzic ktoras w AKERSHUS UNIVERSITETSSYKEHUS(AHUS)

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(annatabola)
Wiking
Hej dziewczyny.
Czy któraś z Was moze wie czy mogę zmienic sobie helsestasjon?? Ta do ktorej przynaleze jest 15 minut autobusem ode mnie natomiast mam 10 minut drogi piechota do innej. Problem polega na tym, że ta do ktorej mam bliżej jest teoretycznie w innym bydel.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Kasia Wlasnie mnie to bardzo interesowalo,jak takiemu malemu dziecku zrobic zdjecie A skierowalam pytanie bezposrednio do Eweliny,bo ona jest z Oslo. A slyszlam gdzies,ze jest tylko kilku fotografow w Oslo,ktorzy robia zdjecia takiemu malemu dziecku. Ale czy to prawda to nie wiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Aguss,ja bede rodzic za pare dni w Ahus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
To jest Zuzinkowe paszportowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Czyli da sie zrobic Chodzi pewnie o to biale tlo i otwarte oczka Zuzia jak zwykle slodka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok