Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Hałas nie ma co się wkurzac. sama chciała wyjaśnień a jak zaczęła agusss wyjaśniac a potem dziewczyny to było źle i po co piszą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Ania Go
(aniago)
Wiking
Jestem mama, ktora nie udzielala sie na forum. Czytalam je jednak skrupulatnie, poniewaz dostarczalo mi wielu istotnych informacji. Bylo to szczegolnie dla mnie wazne... pierwsza ciaza i nikogo, kto moglby mi pomoc, bo moi rodzice nie zyja. NANA zepsulas to forum i nic juz tego nie zmieni. Na Twoim miejscu wzielabym sie za nauke norweskiego a nie siedziala 24/dobe na forum. Przynajmniej bys nie wypisywala glupot nt. BV czy chorob w przedszkolach i wjezdzaniu wozkiem do sklepow...

Dziekuje dziewczynom za ich cenne i madre rady!

I jeszcze jedno - nie moge sie powstrzymac : Mruczus, w przeczkolu moze bylas ale do potstawufki chyba juz Cie nie chcieli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Emilia Wer
(emaran)
Wiking
Dzień dobry,
czy ktoś wie, jak długo czeka się na odpowiedź w sprawie przyjęcia do przedszkola?
Wysyłają coś na maila, pocztą tradycyjną?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
kurde muszę napisać bo zaraz mnie coś weźmie: dziewczyny jeżeli nie chcecie pisać tutaj, jeżeli macie coś do Nany, jeżeli coś lub ktoś wam tu przeszkadza to przestańcie tu pisać!!!!!!psujecie!!! załóżcie swoje wspaniałe forum i tyle!!!!!!! jak wy potraficie zepsuć takie forum!!! a może ta Polka to wasz sprzymierzeniec żeby teraz na wrzucać innym i po wypominać sobie!!!! o matko!!! idźcie na inne forum , a tu dajcie już spokój!!! my wracamy do normalności!!!!!!

Emeran ja po tygodniu dostałam odp że mój wniosek będzie rozpatrzony, a podobno do końca maja maja czas, jednak mogę sie mylić
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Emaran my wysylalismy w sierpniu 2011 na miejsce na sierpien 2012, a tydzien temu dostalismy odpowiedz ze mala nie dostala miejsca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Emilia Wer
(emaran)
Wiking
Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
My dopiero w lutym dostaliśmy ten numer personalny i od razu zapisaliśmy do przedszkola. Teraz czekamy na odpowiedź.
Ale widzę, że mogę mieć marne szanse..
A czy orientujecie się może, o ile wyższe są ceny w przedszkolach prywatnych? Czy po prostu przy małych zarobkach to nie ma sensu składać papierów do prywatnego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Emaran - ja sie niestety nie orientuje, wiem ze pierwszenstwo maja dzieciaki ktore maja juz rodzenstwo w przedszkolach i te ktore zmieniaja przedszkole, a pozniej reszta. Zalezy ile przedszkoli wpisaliscie do podania, ja podalam 3 i tam nie bylo miejsca a i zglaszalismy mala tylko na 40%.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Emaran ceny prywatnych przedszkol sa porownywalne z publicznymi. My za prywatne placimy niecale 2600kr a znajomi za publiczne 2620
Z czekaniem to roznie. Czasami czeka sie tydzien, czasami poltora roku (w moim przypadku). Wkrotce powinna przyjsc odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Emilia Wer
(emaran)
Wiking
Dziękuję za odp.
My się zapisujemy pierwszy raz, no zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie.
Dziękuję i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
No nie Halas placze,ze ja Nana wyrzucila ze znajomych-a dziwisz sie kobieto,ze was usuwa po kolei???Ja tez bym takich falszywych znajomych nie chciala miec Niby sie tu nie wtracalas ale teraz udowadniasz,ze i ty za jej plecami knulas z innymi mamuskami FALSZ po raz kolejny powtarzam-FALSZ I szkoda ze nie ma tu ikonki z wymiocinami bo bym pokazala jak mi sie niedobrze robi z tego jak ja traktujecie
EwelinaM jak one maja swoje nowe forum to ja chyba jestem Mata Hari Regularnie tu wlaza po kolei i jatrza,spiskuja,ublizaja a potem sie dziwia ze forum zdycha Jak dzieci z przedszkola co nie umieja dac spokoj Jak jedna konczy klotnie to druga wlazi i rozgrzebuje znow ten gnoj a inna znowu smarka ze ja nana ze znajomych wyrzucila-ojejku jejku to dopiero niedobra nana
I pinujecie ja jak dzieciaki z przedszkola Domowe przedszkole z mamuskami w roli glownej A podobno to dziecinada uwlaszczajaca waszej godnosci
Te mamuski co daly juz spokoj albo nie chca sie wtracac maja 100% wiecej oleju w glowach niz wy pozostale aferowiczki i czepialskie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok