Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Brawo halas nie ma to jak zaczac dzien na forum od prywatnych watow do mnie Czego nie zrozumialas jak pisalam,ze skargi i zale na priva pisac??????Mialam to przeliterowac????TERAZ TO JUZ DLA CIEBIE NIEAKTUALNE BO TO CO MI TAM PISZESZ TO RECE OPADAJA I NIE ZYCZE SOBIE ABYS DO MNIE PISALA WIECEJ
Tuptusiowata Ty mi niby pomagalas w czyms i doradzalas?Nie rozsmieszaj mnie bo to Ty mi wypisywalas esy z pytaniami i prosbami o pomoc co oczywiscie robilam i to z mila checiaJestes Brutusem tego forum-Gratuluje!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Powtarzam po raz ostatni-pretensje i zale pisac na priv-oprocz halas bo zostanie zignorowana po tym co mi pisala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA DOBRE PYTANIE DLACZEGO OD SAMEGO POCZĄTKU NIE ROBISZ TEGO NA PRIVAT TYLKO TU ?????TERAZ OCZKA SIE OTWARŁY SZKODA ZE TAK POŻNO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
No comments
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Halas to ty jestes bohaterka dzisiejszego dnia na forum bo to ty dzis znow zaczelas na forum zamiast napisac na priv do nany i dobrze wiesz,ze to ty jestes dzis winna kontynuacji prania tu swoich brudow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
j.j brak
(justyna3)
Nowicjusz
przestan wypisywac z innych kont dziewczyno i zakonczcie ten topor wojenny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Przestan sie halas wyklocac bo to sie robi niesmaczne i zywcem widac ze chodzi ci o klocenie sie tu na forum a ja juz pisalam ze niekoniecznie my nowe mamy ochote czytac takie rzeczy na tym forum bo jak slusznie wszystkie niby twierdzicie to nie od tego jest to forum choc udowadniacie swoim zachowaniem ze same w to nie wierzycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Do kogo to niby bylo monika3?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Ide z synkiem na spacer bo szkoda mi i nerwow i pieknej slonecznej pogody a pretensje i zale zostawcie na priva-oprocz halas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok