Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
No napewno Emil na pierwszym szczepieniu plakal , ale na drugim juz nie chlopaki nie placza hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Dzien doberek Daris a szczepilas malego na rotawirusy? Bo ja ostatnio spytalam o to w naszym helse to babka zrobila wielkie oczy i powiedziala ze pierwsze slyszy o takiej szczepionce... Jutro idziemy znow i miala sie czegos dowiedziec do tego czasu:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Natan na pierwszej nie plakal bo byl dupeczek jeszcze,pozniej na drugiej plakal z kolei hihi
Ak83 nie szczepilam. Dziwne ze nie slyszala...
Daj znac jakbyscie jutro na spacerek szli hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo dzidzi powinno mniej wiecej warzyc tyle ile ma wzrostu cos takiego mi w helse powiedzieli Milenka na swoj wiek wazy za malo i jest mala ale wage ma odpowiednia do wzrostu i przybiera wiec jest oki
u nas brzudka pogoda az sie nie chce wychodzic
co do karmienia my nie mamy problemu Milenka je na zmiane cycus butla i jak narazie i to i to zjada chociaz ma takie dni ze by chciala tylko cycusia a czasami takie dni ze by chciala tylko butle
ale moja kuzyneczka nie chce nic jesc i mieli od poczatku z nia takie problemy ale ona ma serudzko chore i to dlatego
ja chce paczka kto ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
a Julcia cudowna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Anna marta dowiasch
(Semper_Fidelis)
Wiking
To i ja sie przywitam w przerwie miedzy klientkami, ciezki dzien dzisiaj.
Jutro moja ksiezniczka ma karnawal w przedszkolu musze wieczorkiem uszyc jej sukienke
pozatym juz dobija mnie ta szara pogoda wieje u nas jak nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Daris moja cora na 2,5m warzyla 5080
Aga Julka to fajna i duza dziewczynka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,agusss,daris,aleks26 dziekuje w imieniu Juli
AK83 , u mnie w helse tez nie szczepili na rota. Skierowali mnie do takiej specjalniej placowki od szczepien w Ski
daris,nie panikuj Melduj potem co powiedzieli w helse
Anja Nails , to dobrze,ze klientki sa No i bal w przedszkolu to duza sprawa,hi,hi Sukienka musi byc
agusss,ja tez chce,hi,hi Ale beda dopiero jak mamka przyleci
Wiec ja sie wylamalam dzisiaj. Nie umiem piec paczkow wiec pieke zapiekane kabaczki,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Ja też nie umiem piec pączków, robię to pierwszy raz w życiu i czekam aż ciacho wyrośnie i zacznę je formułować i napychać powidłami Ale w razie co jak by nie wyszły szykuję ciacho na chruściki A jak pączki wyjdą to będzie jedno i drugie Więc będzie bardzo tłusty czwartek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tuptusiowata ,oj to faktycznie bedzie tlusty Chrusty to jeszcze bym zrobila,ale to moze pozniej,bo z Julka na reku to nie da rady,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok