Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
to pocieszajace dziewczyny, ze nie tylko moja dzidzi tak ma mam nadzieje, ze szybko przejdzie, bo rece bola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Madzia_02 moja Zuzia tez tak nie dojadala i jak miala niecale 2 miesiace zaczelam jej dodawac lyzeczke kaszki (zwyklej) do mleka i wtedy ledwo dotrzymywala 3h, a tak to chciala co godzine
ja na Twoim miejscu bym dodala
Ja zaczelam wprowadzac nowe produkty od 4 miesaca, ale od 3 miesiecy gotuje jej sama obiadki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
madzia_02 ,ja dalam Julce sprobowac marchewki jak miala 3,5 miesiaca. Ale nie chciala jesc,hi,hi Ale sprobowalam 2 tygodnie pozniej i juz zjadla troche. Potem powoli dawalam jej wszystko co mozna. Ale dalej tylko tak,zeby sprobowala. Teraz ma 6 miesiecy i je w dzien obiadek i raz owoce. Reszta mleczko na zadanie I kilka lyzeczek Risgrøt przed spaniem. Bo wtedy dluzej spi Takze,mozesz sprobowac zagescic Risgrøt od 4 miesiaca albo jakas kaszka z Polski od 4 miesiaca Bo tutaj nie widzialam kaszek od 4 miesiaca. Chyba,ze zle patrzylam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech cały dzien mnie tu nie było Jula niebieskooka perełka ja to nic nie piekłam,kupiłąm pączki w meny i były zajebiste az sie dziwiłam bo nigdy mi tu paczki nie smakowały ale za to jutro zrobie spóznione oponki ale faworka by sie zjadło mamo gdzie jesteś hahaha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
mam kaszke ryzowa i zwykla z Polski wiec sprobujemy jak to bedzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Ja czasem daje Zuzi nawet to co my jemy ... Przedwczoraj robilam golabki (takie wymieszane) wiec powyciagalam kapuste i cebule z tego, dalam jej ziemniakow polalam sosem i zjadla cale (tzn. lyzka ziemniakow i caly golabek) a godzine wczesniej zjadla jogurcik z polowa banana
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga ja widzialam w kiwi jakas kaszke od 4 miesiaca chyba bananowa
moja dzidzia to jest chyba najmiejsza i najmniej wazy
ale tez musze zaczac jej cos dawac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
dziewczyny na tvn style jest program o rozstepach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
kurcze późno włączyłam i zobaczyłam tylko zabiegi... mówili coś ciekawego?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
dziekuje ,marzenie,no te paczki z meny nie sa takie zle,he,he Ale nie mialas wrazenia,ze ten puder na wierzchu jest troche slony?
agusss,no to musze popatrzec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok