Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny

u nas też piękna pogoda i lekki mrozik

Nana - fajny pąkal, a jakie ma oczy

Daris - gratulacje dla Natana, dzielny chłopak z niego i cieszę się, że wszystko dobrze Taki jego urok, że szczuplaczek jest

Marzenie - widziałam ten materiał, rany boskie, ja bym chyba umarła ze strachu... z później niczym mroczny mściciel wkroczyła do szpitala siejąc spustoszenie... dobra, zagalopowałam się... Ale masakra, słowo daje...

Aga31 - Jula ma już skończone pół roku, więć wydaje mi się, że śmiało możesz ją przesadzić w spacerówkę. Z tego co pamiętam masz x-landera i ta spacerówka ma dość nisko rozkładane plecy, tak, że dzidzia lprawie leży. Cieply spiworek i kocyk wystarczą, nie ma przecież trzaskającego mrozu

Tuptusiowata, a jak u Ciebie? Jak się czujesz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,dokladnie,mam X-landera. I masz racje,roklada sie prawie na lezaca Wiec mam nadzieje,ze moja krolewna nie bedzie sie darla jakby ja ktos ze skory obdzieral,he,he Dzisiaj test Dziekuje za podpowiedzi Od razu spokojniejsza jestem

No ja to znam ta sytuacje od strony praktycznej. Tez zostawili mnie sama sobie. Moze ich podac o odszkodowanie??? Hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Nowicjusz
aga31 - Nap powiedzieli, że najlepiej przez pierwszy tydzień nie wychodzić, i że niemowlę nie powinno chodzić na spacery gdy jest poniżej -10.
Myśmy już czwartego dnia musieli iść do helsestation sprawdzić wagę, więc na krótki spacer zabraliśmy ją przy okazji.
Ale jak pierwszy raz poszliśmy na spacer z wózkiem to co pięć minut sprawdzaliśmy czy Marika ciągle oddycha, było -6 a maleńka jak płakała jak wkładaliśmy ją do gondoli tak jak wyszliśmy na zewnątrz zamilkła tak, aż do domu się prawie nie wzdrygnęła.
Myślę, że spacery są jak najbardziej wskazane dla Mam i ich pociech
Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss wiedzialas tylko zapomnialas pisalysmy w zeszlym roku wiele razy na temat naszego wspolnego terminu porodu mialysmy urodzic 10.11.11. Ty urodzilas na koniec pazdziernika a ja 21.11 bo Emma sie zasiedziala
Brawo dla Natana taki maly a jaki dzielny A w hustawce wyglada uroczo
Aga Julka juz smialo moze jezdzic w spacerowce
Gabrys jak zawsze wyglada super!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
gatim ,to prawda co napisales Ale ja mialam to szczescie,ze Jula urodzila sie latem i moglysmy chodzic do woli Teraz ma 6 miesiecy i nie chce mi lezec w gondoli. Bo jej ciasno A,ze jest zima,to zastanawialam sie czy zmienic wozek na spacerowke. No i decyzja podjeta. Spacerowka zamontowana
Dzieki Marta Spokoj splywa na moja dusze,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Moja Zuzia miala dokladnie skonczone 6 miesiecy kiedy wlozylismy ja do spacerowki, lecialam sama do polski z bagazami i z Zuzia i zabranie dodatkowo wozka byloby dla mnie problemem wiec kupilismy w Polsce sama spacerowke ktora rozklada sie na plasko

nokautimg1.pl/p-d7-cc-d7cc76828ac13a5e6c...omaranczowy-ecre.jpg tyle ze na pompowanych kolach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,ta moja wyglada podobnie Jula tez skonczyla 6 miesiecy 10 lutego wiec to chyba dobra pora. Dziekuje
Isc zalatwic sprawe do urzedu i wrocic z dzidzia No niezle Bardzo szybko to poszlo. Odeszly wody i od razu porod. Rany. Jak to roznie moze byc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NIEKTÓRE KOBIETY TO MAJĄ TĘPO HEHE MINUTA I DZIDZIA NA ŚWIECIE POZA ZDROŚCIĆ A
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
haha Aga może nie byłby zły pomysł z tym odszkodowaniem ale juz troszke za pózno Jula zdrowa i sliczna więc tylko sie cieszyc że udało Ci sie tak szybko urodzić ale ja nie wiem co bym zrobiła jakby mnie wysłali do domu tak jak Ciebie mi same wody nie odeszły a do szpitala przyjechałam z rozwarciem na 3-4 cm i mnie zostawili
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok