Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
37 Postów
Nowicjusz
Też mamy taką nadzieje bo nam nie chce rosnąć A od ssania butelki rozleniwiła się na cyca i nie chce pożądnie chwytać. Stosujemy tą butelke medela calm, która ma być prawie jak cyc, ale jak widać, "prawie robi wielką różnice".
Marika ma dwa i pół tygodnia i jeszcze nie wróciła do wagi porodowej, więc się martwimy a do tego chyba jej się kolka zaczeła bo jeszcze jej takiej spiętej i zapłakanej nie widziałem jak dzisiaj w nocy
Dzieki za pomoc.
BTW. Napewno w aptece można kupić taki dren myśmy poporostu zapyrtali w takiej w której nie było i odrazu spanikowali.
Pozdrawiamy
MMM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
gatim ,bo tak czasami jest,ze nie w kazdej jest taki sam towar. Ale zawsze mozna zamowic Rozumiem Cie,ze sie denerwujecie. Tez tak mialam na poczatku. Przeciez chcecie dla maluszka jak najlepiej Co do karmienia butla,to ja karmilam Julke 2 miesiace a potem wrocilam do karmienia piersia Wiec trzeba probowac Jak bedziesz mial jakies pytania to pisz jest tu duzo mam i z pewnoscia zawsze ktos pomoze Pozdrawiam i trzymam kciuki za Marike
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Gatim- my mielismy inna sytuacje moja Zuzia nie miala odruchu ssania i byla podlaczona do sondy 3,5 tyg. i tez probowalismy wszystkiego nakladek, jak ja probowalam karmic piersia to miala tez wlewane przez sonde. Zycze powodzenia i cierpliwosci u nas niestety nie chwycila cyca, wyszlismy do domu z sonda a ze mala miala duzo problem ze zlapaniem cyca dawalam butle bo nie mialam sil a chcialam zeby wyciagneli jej sonde , do 3 miesiaca odciagalam i karmilam mieszanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Jula
Kurde,jak tak patrze ile te wasze maluszki waza to zaczynam sie stresowac jednak..
Moj je caly czas,teraz w nocy to moge powiedziec non stop a jednak wcale tak duzo nie wazy a patrzac na te wasze "byczki" to juz wogole chucherko moje.. ehh zobacze pozniej co mi powiedza w helse czy za malo czy oki-tak czy inaczej trzymac kciuczki hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Aga, ale Julka sliczna dziewczynka ,

daris Emil ma 5,5 mieiaca i wazy 7600 i ma 65cm , i w helse powiedzieli ze to ok , norma , na siatce centylowej po srodku

teraz do helse 29 lutego idziemy na to badanie jak maluszek ma pol roku , jak ono wyglada? mozecie cos powiedziec

U nas ladna pogoda , juz bylismy na spacerku i Emil spi przed domem

A ja nie mam paczkow , a tez bym zjadla sobie ehhh

Upieke sernik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris, a ile waży i mierzy Natan? Nie popadaj w nerwy, bo każde dziecko jest inne - jedne są pączusiami, a inne są szczuplejsze, takie niteczki. Na pewno jest wszystko dobrze

Matko Jula ma oczy tak niebieściutkie, że nie wiem.. Jest słodką nektarynką małą. Mój grzmot śpi, potem pójdziemy na malutki spacerek łyknąć swiezego powietrza i wybiegać zakapiora.
a później zrobię chyba piegusa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aktualna wage i miare to wam podam jak wrocimy z helse dopiero
Idziemy na 14:00
Mi sie wydaje ze on bardziej dlugi jest niz gruby..albo moze tak mi sie wydaje wlasnie bo nie jest grubiutki...aaaa zwariuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A ja zamiast paczkow to jem "smultringery" hihi Sa jeszcze smaczniejszeeeee
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
daris, napewno wszytsko dobrze, to daj znac jak wrocicie, czy Natan ma szczepienie dzis czy tylko kontrola?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Szczpionko tez i to az dwa dzisiaj hihi-ale on dzielniacha jest,da rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok