Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Witamy dziewczynki
No i co w tym naszym helse slychac...
Po pierwsza i najwazniejsze to babeczka odrazu zauwazyla ze Natan jest z tych "dlugaskow" a nie "grubaskow" hihi
Maly wazy 5800 i ma 62cm
Wszystko w centy mu idzie
Babeczka byla pod wrazeniem jego kontaktu z otoczeniem,tym ze taki jest "zywy",ze sie ciagle usmiecha i ze jest tak bardzo silny.Dostal dwie szczepionki i w sumie to ja sie wiecej naplakalam niz on On placze tylko w momencie wbijania igly a zaraz potem sie smieje-myslalam ze dzisiaj po tym drugim ukuciu juz tak nie bedzie ale on zadziwil wszystkich i sie smial-bohater moj
Na szczescie nie ma tez goraczki i nie marudzil do konca dnia.Spi dzis juz od 20:30 bo sie wybawil w nowej hustaweczce ktora dostal w nagrode hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Daris- brawo dla dzielnego bohatera
my mamy wizyte 29.02 ale na szczescie juz koniec z szczepieniami do roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marta a to nie wiedzialam a ktorego sie dokladnie Emma urodzila
Natan nasz maly bohater
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,no to prawdziwy bohater I hustaweczka 1 klasa Maly przystojniak,hi,hi
aleks26,ja dzisiaj bylam na takiej wizycie na pol roku. Mialam spotkanie z lekarzem. Sluchala serca,sprawdzala uszy,oczy,bioderka. W ogole ogladala Julke z kazdej strony. Pytala co je,czy dobrze spi,czy nie robi zeza. Sprawdzala tez odruchy. Czy podciaga sie do siadania. Zlapala ja tez za raczki i sprawdzala czy wstanie. No i oczywiscie wazanie,mierzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki dziewczyny
My nastepna wizyte mamy 1 marca
Nam na ostatniej wizycie tez sprawdzali odruchy- ten odruch moro no i wzrok a tym razem tez podnoszenie bylo no i lezenie na brzuszku jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Moj czwartkowy kochany paczuszek

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Rosną te Wasze pociechy Tylko pozazdrościć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzien doberek dziewczeta
Co tam u Was za oknem U mnie juz sie sloneczko zaczyna przebijac Moze uda sie z Julka wyjsc na dwor. Bo wczoraj nie dala mi sie polozyc do wozka i chodzilam z nia po tarasie trzymajac ja na
rekach,he,he

Dziewczyne,kiedy mozna dziecko wsadzic do spacerowki??? Bo ja juz o tym mysle. Julka nie chce lezec i cyrki mi odprawia czasami takie,ze nie wiem co mam zrobic. Mam cieplutki spiwor. Po za tym jest plusowa temperatura w poludnie. Sama juz nie wiem...

Tuptusiowata , masz racje, rosna dzieciaczki Ale juz niedlugo bedziesz miala naoczny dowod w domciu,hi,hi Zobaczysz jak szybko trzeba zmieniac rozmiar pieluch albo ubranek

Gabrys slodki paczus
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Witajcie mamuski moj Emilek ma dzis juz 2 tygodnie i zrobil mamusi niespodzianke- przespal w nocy az 5 godzin o 12 jedziemy do helse sprawdzic ile przytyl trzymajcie kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dziewczyny ogladacie dzien dobry tvn teraz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok