Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga 31 to Julcia nie je dużo a wazy wiecej niz Oski tylko nie wiadomo ile ml twojego mleka wypija bo ja rano daje Oskiemu kaszke potem po 3 godz obiadek po 3 godz owoc po 3 flaszka mleka no i na noc kaszka czasmi jeden posiłek w ciagu dnia nam wypadnie nap jak Oski pośpi dłużej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,malo je. Ale ona nie chce. Zje pol sloiczka i potem pluje. Wiec nie daje jej na sile. No i dopija z cyca. Ale dzisiaj np. zjadla cala porcje Risgrøt i jeszcze sie rozplakala jak zabieralam miseczke. Wiec moze zacznie jesc wiecej. Mam nadzieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA JULKA JE TYLE ILE POTRZEBUJE I TO JEJ WYSTARCZA NA PEWNO NIE JEST GŁODNA JA OSKIEMU TEZ NIE DAJE NA SIŁE JAK NIE CHCE TO NIE JE JEDEN DZIEŃ ZJE POŁ SŁOICZKA OWOCÓW NA DRUGI DZIEN CAŁY WIEC TO RÓZNIE BYWA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga na tych pączkach to był taki dziwny ten cukier puder jakby zwykły cukier ale słony nie był no chyba że nie poczułam bo tak sie zajadałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia, masz racje Bedzie chciala to wiecej to zje
marzenie,to ja mam moze jakis smak wyczulony,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss a ile Milenka wazy?
Kakariki Twoja Michalinka urodzila sie troche przed czasem jak dobrze pamietam i wazyla ok 2600-2800?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny, ale dzień... u nas też Ida marudzi tak, że aż strach, nic jej nie pasuje, ani zabawy ze mną, ani z tatusiem, ani leżenie, ani siedzenie... a w czasie kąpieli to już się tak poryczała, że nie wiem
i teraz tata ją usypia, ale widzę, że są problemy, ehhh. Mam nadzieje, że jutro będzie jej lepiej.
Ale ja też mam kiepski dzień, wszystko mi leci z rąk. Taka putka - jak mówi znajoma 4 latka

A Ida to jak miałą 9 tygodni to ważyła 5600 i mierzyła 59 cm ale to było 2 tyg temu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny co do Wagi tak jak mowia dziewczyny, kazde dziecko jest inne, jedno takie puca a inne dlugie i chude

Moja Zuzia jest wczesniakiem (waga ur.2390g po niecalych 3 tyg. przy wypisie miala 2600g) a leci jej 9 miesiac i niecale 9kg, a jak kazdemu powiem ze to wczesniak to mi nie wierza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marta teraz nie wiem za tydzien mamy wizyte ale 31 stycznia wazyla 5210 i mierzyla 55,5
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
To Milenka miala 3m, to Emma na 2,5 wazyla 5080 wiec rosna podobnie Mialy urodzic sie tego samego dnia a roznica jest 3 tygodnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok